8 uye 30 ziyaretçi.![]()
8 uye 30 ziyaretçi.![]()
Sayın Yakamoz bu kusuratlı lotlar ybtas ıslem görebılıyormu mesala ısteyen kusuratlı lotu alabılıyormu 1 lot olmayan nasıl alınıyor yada fıyat nasıl belırlenıyor
malesef 1 lot olmayan hisseler alınıp satılamıyor, ancak şirket bedelsiz verirse sayı olarak artacağı için lota tamamlanan kısmı satılabilir, örnek 0,933 lot varsa şirket 100 kat bedelsiz açıklarsa 93,3 lot olur, bunun 93 ü satılabilir hale gelir. 0,3 yine satılamaz YTD
Yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir.
Eşleşme arkadaşlar?
Burnunu aşağı doğru kıvırsada yakında yukarı ivme başlayacaktır.
Ytd.
Evet satamıyorlar, şirkette bunun çözümü olan sermaye artırımını malesef yapmıyor, ben bazı milletvekillerine bunun yeni çıkacak kanuna sermaye 1 se öz sermaye 10 olunca bedelsiz veya temettü zorunluluğu getirilmeli şeklinde yazdım, danışmanlarını aradım. Bu kanunen otomatik olmalı halka açık şirketlerde. Bakalım artık, burada yazmış olduğum yazıyı kaldırdım, çünkü adam yıllardır kağıtta biraz yükseldi diye satar filan yeni alanda kısa sürede haberler gelirse bunun çözümü ile ilgili kanunen yada şirketten eskiden tutan sattım diye üzülür bu yüzden yazıyı kaldırdım arkadaşlar, YTD.
Yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir.
Yer İmleri