Ben iyice sýkýldým bu iþten.Battýkmý yandýkmý nedir arkadaþ dibe satýþ yazmak.Bilerek yapýlan iþ bu bence.Benden buraya kadar.
Ben iyice sýkýldým bu iþten.Battýkmý yandýkmý nedir arkadaþ dibe satýþ yazmak.Bilerek yapýlan iþ bu bence.Benden buraya kadar.
Belki ihtiyacý olan birisi satmýþtýr.
Hatta borsadan anlamayan ancak kesin satýlmasýný isteyen bi hak sahibi bankadan kesin satýlmasý için ne yapmak lazým diye de sormuþ olabilir.
Tapatalk kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
O kadar hisse satýlmýþ özellikle iþ ve vakýf tek lot tek lot yazmýþlar.
Panik satýþlarý bitti sanki,tabaný çözdü.
Arkadaþlar panik yapmaya zerre kadar gerek yok. Hissenin fiyatýný belirleyen hissenin sahipleridir. Panik satýþlarý gayet normal isteyen istediði fiyattan satabilir. Ömer hocam maaþallah baya iyi toplamýþsýnýz allah kazancýnýzý bol eylesin. Viking hocam her zamanki gibi fazla tepki veriyorsunuz bu düþüþlere çok takýyorsunuz bence az daha sakin olun sizin iyiliðiniz için söylüyorum yanlýþ anlamayýn beni. Sadece 4800 adet olan bir hisseden bahsediyoruz bu hissenin fiyatý ne 4 ne 5 ne 10 nede 20.. bu fiyatlardan deliler gibi toplayanlara bakarsanýz bunu sizde görürsünüz. Para kazanmak hicbirzaman kolay olmamýþtýr. Bu borsada da geçerlidir. Yibitaþ günü geldiðinde iþbtr gibi imrenilerek bakýlan bir hisse olacak ki yibitaþ 4800 iþbtr 29.000 adet günü gelince bunu göremeyenler gözlerini oymak isteyecekyazdýklarým benim görüþlerimdir beni baðlar.
Ytd
Bir saat içinde 10 adet alýþ gireceðim serbestten. Þu andaki eþleþmeleri görebiliyor musun Yakamoz?
Yer Ýmleri