Her kim ise satýþa koyduðu bütün hisseleri aldýlar. Ýnþallah bir daha böyle gereksizlerle karþýlaþmayýz. Þu AÞ lerde sermaye sýnýrýyla ilgili de kanun bir an önce çýksa artýk!..
Her kim ise satýþa koyduðu bütün hisseleri aldýlar. Ýnþallah bir daha böyle gereksizlerle karþýlaþmayýz. Þu AÞ lerde sermaye sýnýrýyla ilgili de kanun bir an önce çýksa artýk!..
Dünyada yok böyle birþey RSI : 21.00'lere düþtü. Daha ne kadar düþecek anasýnýn a...na mý düþecek..Buradan çok ama çok büyük tepki vermeli artýk..
Flama kardeþ çok küfür ediyorsun ve forumu rahatsýz ediyorsun.
Genel kuruldaki muhalefetten sonra ilk 6 aylýk dönemde kâr açýklayacak umudunu taþýyorum nedense...
Sevgili ortaklar,akþam bilançoyu da gelir tablosunu da ve ilk kez detaylý açýklanan 35 sayfalýk dip notlarý da okudum. Beklediðimin üstünde,çok güzel ve doyurucu mali tablolar geldi.
1-Gelir tablosunda en çok dikkat çeken husus; 6 aylýk satýþ hasýlatýnýn 2020/12 döneminden bile fazla olmasý. Ve ilk kez YURT DIÞI SATIÞ olmasýdýr.
2- Brüt satýþ hasýlatý 89,604,451 TL dir. Satýþ indirim ve iskontolarý toplamý 16,933,283 TL olup net satýþ 72,671,168 TL dir. "Çalýþmýyor,batýk,bitik" Ybtas demek ki faal durumda ve isterse güzel iþler yapýyor. Bu durum 2-3 yýl peþ peþe sürdürülebilir duruma gelirse inþallah güzel seviyeleri göreceðiz.
3- Maliyetlerin yarýsýný 20 Milyon TL ile elektrik gideri oluþturuyor. Elektriðe bu denli baðlý olunmasý kötü.
4-Dipnotlarda Özsermaye bahsininde bir cümle dikkat çekici. 'Sermaye düzeltme farklarýnýn sermayeye eklenmek dýþýnda bir kullanýmý yoktur.' Yani %32,000 bedelsiz oraný kesin ve net. Kârýn eklenmesi ile Özkaynaklar kalemi toplamý 117 Milyondan 121 Milyona çýktý.
Böyle olun iþte sayýn yönetim. Ilk kez bedelsiz sermaye artýrýmý yapýlabileceðini SOMUT olarak dipnotlarda belirtmiþler..
Ýþte o meþhur sermaye artýrýmý habercisi dipnot :
"Sermaye düzeltme farklarýnýn SERMAYEYE EKLENMEK DIÞINDA BÝR KULLANIMI YOKTUR."
Þuan için bakkal ve manavlar dahil belkide Türkiye'deki en düþük sermayeli þirketi YBTAS.
Yer Ýmleri