3 günlük heyecan 2.5 geçmedi gene.
3 günlük heyecan 2.5 geçmedi gene.
Geçer pzt. Den itibaren Son 1 hafta çýkarken haftalýk toplam hacim 200 adet üzeri idi.dun düþüþte sadece 5 sanirim yada öyle az bisey.
Birde 18:05 de kaðýt 2200 kapamasina raðmen alýcý 2260 satici 2450 gibiydi sanirim.
Bu hisse bedelsiz aciklicak gibi duruyor.
Ortaklarin iþlem gören tipe dönüþtürmeleri de bihayli arttý.
SM-G925F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Fiyat spekülasyonuna aldanmayýn,,sýð hisse olduðu için,hakim güç istediði fiyata indirebilir,çýkarabilir,,þöyleki atýyorum,"ben 2100 e 1 lot satýþ göndereceðim,sen de 1 lot alýþ gönder,fiyat 2100 de oluþsun" gibi.
Çünkü,,piyasa öncesi iþlem platformunda fiyat önceden oluþmadýðý için,eþleþme birbirini tanýmayan þahýþlar için tesadüfen oluþmaktadýr,,ama,birbirini tanýyan,anlaþan gruplar için hiç de zor deðildir.
YORUMLAR TAVSÝYE NÝTELÝÐÝ TAÞIMAYIP YATIRIM DANIÞMANLIÐI KAPSAMINDA DEÐÝLDÝR. YATIRIMCI PROFÝLÝNÝZE UYMAYABÝLÝR.
Aynen 2. Dibide yaptý onu acildi
Hee okadar tahmin ediyozda;
Bende varmý yok.kalmadi.
2 hafta önce ihtiyaç dolayýsýyle 1998 den verdim.
Þimdi 2200 300 arasý yerine koymak ýstiyorum. Piþman oldum.
Bugün yine birisi 1.5 lotluk bildirimde bulundu,,gelenin malýný hemen kapýyorlar,,piyasada satýlacak mal býrakmadýlar.
Hissede take off görünüyor.
YORUMLAR TAVSÝYE NÝTELÝÐÝ TAÞIMAYIP YATIRIM DANIÞMANLIÐI KAPSAMINDA DEÐÝLDÝR. YATIRIMCI PROFÝLÝNÝZE UYMAYABÝLÝR.
Slm arkadaslar elimde 0.97 lot ybtas hissesi var.0.03 lot veya yakininda lotalti olan varsa bana virmanlayabilirmi.ucretini gondermek kosuluyla.1 lot olmadan satilmiyor.
Yer Ýmleri