-
-
10 lot la aşağı verince dahada toplamaz.Yatırım tavsiyesi değildir.Çıkamayan düşer hesabına döndü bu iş.3000 3200 ü geçemedi.
-
Rosene23 doğan cesur yalan oldu.Bu adını sa nını duymadığım adamlar senin canını fena yakmış.Her hissede bunlardan bahsediyorsun.O çok büyük oyuncular günlük hacmi 30 bin 60 bin olan hissede diye de konuşuyorsun.Hala bir cevap vermedin kim bunlar soruma.
-
Abi acemilik zamanlarimdi adam anele de bir günde 8/9 defa sinir noktalarından trade yaptırtdi bana ozbala 2 den gir dedi 3.40 dan bozturttu batı şoke tavan olmadan bir gün önce aldirtti portföyü 3 katına çıkardı 2 haftada sonra başladı ozgyo aldirtti taban bozma dese şu anda trilyonerimdim gözde aldirtti aldım 5 dj sonra taban ne alıyoruz hepsi taban nugyo aldirtti taban bende güveniyorum vardır bir bildiği diyorum meğer önce güven kazanıp sonra bütün paramı sogusleyen ekipde çalışan spekleri biriymiş ben böyle bir şey görmedim adamların hakim olmadığı tahta yoktu sadece 6 aylık bir arkadaşlık da güven kazanıyor sonra milleti soyuyorlar allahlarindan bulsunlar bu tahtayı söyleyen de oydu bedelsiz verilecek birikdirin dedi ama zamanlama önemli birde bende para kalmadı zaten cikarimimi öyle yaptım o dediyse yapacaktır ama yakın zamanda değil milletin elindekileri alıp öyle yapacaklardır.sadece spek gibi işini yapsa sorun yoktu birebir yanlış yönlendirdi hep bende şikayet edemiyorum sonuçta tosuncuga para yatıran karla aynı durumdayım bu borsada tosuncuk çok adamlar hangi hissede yokki gözlerimde gördüm bütün yüzde 60 i ellerinde tatgida ütopya dohol ekipce çalışıyorlar büyük fonları yinetiyorlar bide benim gibi 5/10 kek buldularmi değme keyifkerine bistde değişik bir soygun düzeni oluşturmuş durumdalar allahlarindan bulsunlar onun için deşifre ettim kimse inanmadın bu tarz kişilere
-
Geçmiş olsun.Sen genede beddua etme.Çünki kazandırmış sonra misliyle geri almış.Kazanç gözü kör kulağı sağır etmiş.Yönünü kaybetmişsin.43 yaşındayım ömrümde 1 kişiye beddua ettim.Pirensip olarak karşıyım beddua işine.
-
Tekrar söylüyorum tabi benim inancım bu.Bu adamlar o kadar büyükse bu tahtaya gelmezler.Gelirlerse haber ver.Keza 1 lot bile kalmadı.Borç harç 3 olmadı 5 alalım.
-
Halen hacim diyorsunuz ya adamlar toplamadan niye hacim yapsın kağıdın limon gibi sıkar bütün lotlari toplarlar ozbal a bak kaç gündür 1.38 e kadar siktilar bu günkü hacime bak bide kiramı ödeyemeyecek duruma düşürdü eşimle ayrılma aşamasına getirtdi beni tek siginabilecegim Allah'ım var bir beddua hakkım vardı onu da kullandım inşallah tutar. Ondan önce yuzdefa kazandım yüz defa kaybettim kendi aklıma hiç bir spege ahh etmedim ama bu günkü olayların hepsi onun yuzunden
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri