Genel kurulun açýklanmamasý beni kuþkulandýrýyor açýkçasý.ytd
Genel kurulun açýklanmamasý beni kuþkulandýrýyor açýkçasý.ytd
Beþ gündür kimseden ses seda çýkmamýþ..
T.C. Cumhurbaþkanlýðý Ýletiþim Merkezi (CÝMER)’ ne 02.06.2020 tarihinde yapmýþ olduðunuz 2002629807 sayýlý baþvurunuz 25.06.2020 tarihinde SERMAYE PÝYASASI KURULU BAÞKANLIÐI tarafýndan cevaplanmýþtýr:
Sayýn XXXXXXXXXX
Ýlgi:03.06.2020 Tarihli Baþvurunuz
Yatýrýmcýsý olduðunuz YÝBÝTAÞ YOZGAT ÝÞÇÝ BÝRLÝÐÝ ÝNÞAAT MALZEMELERÝ TÝCARET VE SANAYÝ A.Þ.'nin (Þirket) baðýmsýz denetimden geçmiþ 31.12.2019 tarihli finansal tablolarýna göre özkaynaklarý 133.677.606 TL olup, varlýklarýnýn önemli bir kýsmý 53.457.889 TL tutarýndaki Dönen Varlýklar ile 93.937.481 TL. tutarýndaki Maddi Duran Varlýklardan oluþmaktadýr. Öte yandan, Dönen Varlýklar kaleminin 32.366.270 TL'sý Þirket'in ana ortaklýðýný finanse etmek amacýyla saðlamýþ olduðu tutarlardan oluþmaktadýr (bkz. 23 nolu finansal tablo dipnotu).
Borsada iþlem gören þirketlerin paylarýnýn deðeri Borsa’da arz ve talep koþullarýna göre belirlenmektedir. Þirkete ait hisse fiyatýnýn toplam hisse sayýsýyla çarpýmý þirketin piyasa deðerini ifade eder ve bu deðer þirketin ödenmiþ/kayýtlý sermayesinden baðýmsýzdýr.
Bilgi edinilmesi rica olunur.
Baþvurunuz ile ilgili tüm iþlemleri CÝMER’in internet adresinden takip edebilirsiniz.
Aradýðým cevap burada iþte..
Duran varlýklar ile dönen varlýklar toplamý geçmiþ yýl kârý kaleminden gitti ise o tutarlarýn karþýlýðýnýn sermayeye aktarýlmasý gerekiyor diye düþünüyorum. O bedelsiz mutlaka gelecek!..
Günaydýn millet.Ýlginç akþam kap haberi geldi tek yorum yok.Acaba haber sýkýntýlý diyemi yorum yok.Bu kadat sessiz olmasýna imkan yok.Neyse saat 10 da göreceðiz.Umarým ÝÞBÝR gibi olur.Ondada ayný haberler çýkmýþtý ve hisse 800 ler civarý gelmiþti bu haberler.
Çeþitli mecralarda dün akþamdan beri kötü hava estiriliyor. Benim için belirsizlik ortadan kalktý. Bakalým ne yönde geliþme olacak?
Belirsizlik derken Ömer abi? Bizi aydýnlatabilir misin ? Kap haberi iyi mi kötü mü anlamadýðým için soruyorum
Bir kere genel kurul olacak mý olmayacak mý ne zaman olacak... Ve bedelsiz verilecek mi kâr daðýtýmý olacak mý vs gibi durumlar iki taraflý, %50 ihtimalliydi. Borsada hisseler belirsizliði sevmezler. Bazen olumsuz da olsa hisseler yönünü çýkacak olan haberlere göre belirler. Þimdi haber çýktý,kâr daðýtýmý olmayacak. Gn Kurul da yapýlacak. Öðlenin ilk eþleþmeside 43 adet iþlem ve 7,000 TL den olmuþ. Aþaðý yönlü hareket bitti gibi görünüyor. Ýnþallah güzel rakamlara geliriz kýsa zamanda.
Yer Ýmleri