Günaydýn.
Toplantýda dava açarým diye dilekçe veren vardý.
3 ay müddet vermiþti.
Ne olmuþtu o iþ.
Günaydýn.
Toplantýda dava açarým diye dilekçe veren vardý.
3 ay müddet vermiþti.
Ne olmuþtu o iþ.
2022 yýlý genel kurul hazirun tutanaklarýnda toplantýya katýlan kiþiler içerisinde 2 spek ismi okudum. Çok sevindim . Boþa beklemediðimi anlayýnca daha da alasýn geldi .Çünkü o kiþiler araþtýrýlýrsa internette aldýklarý hisseleri 30 a katladýklarý görülür.Bi de bu açýdan bakmakta fayda var sanki . Hisse sahipli ve hedef inþallah çok yukarýlar NOKTA
Ybtas hissedaþlarýma selamlar... Dün twitterda ilginç bir yazý gördüm. Bir arkadaþ fabrikadan kendisine Ticaret Bakanlýðý'nýn sermaye artýrýmý için baský yapýldýðýnýn söylendiðini yazmýþ. Fabrika ketumdur bu konularda. Eðer bu doðru ise son haftalardaki yükseliþin sebebi bu olabilir diye düþünüyorum. Hisse toplu,bunu da biliyoruz. Bedelsiz haberi gelirse nerelere çýkarýz Allah bilir...
Hiç te ayýp deðil. Bu yönetim küçük yatýrýmcýsýna kan kusturuyor. Kalker sahasý satýþý oldu iki yýl önce;ne geliþmelerden haber verdiler ne de bilgilendirme yaptýlar.. Þirket iþ aldý mý ihalelere katýlýyor mu katýlýyorsa ne yapýlýyor...Mesela TOKÝ projesi açýklandý geçen hafta... Firmanýn çimento için beklentileri veya projeleri nedir..Hiçbir bilgi yok. Ýnþallah o arkadaþýn dedikleri doðrudur da 100,000 TL lik çimento fabrikasýnýn sermayesi artar.
Niye kimse yazmýyor burda?
Yer Ýmleri