20 ekimde yayýnlanan borsa bildirimine göre pöip hisseleri üst pazara çýkacaklar. Keyifle pazartesini bekliyorum.
20 ekimde yayýnlanan borsa bildirimine göre pöip hisseleri üst pazara çýkacaklar. Keyifle pazartesini bekliyorum.
Sacro kim bilmiyorum. Bir sürü pöip haberi dolaþýyor bu akþam. Daha çnce pöip için kalsýrýlsýn kampanyalarý yapýldý. Spk ve bist ‘in pöip pazarýna gözünün kapalý olmadýðý belli oldu. Dediðin gibiyse bile büyük bir olay bu da… Bugün endeks puanýna katýlýr, yarýn üst pazara çýkar. Sýrayla.. Ve bizim hisseye etkisinin olacaðý kesin bu haberin ☺
Bu haber PÖÝP lerin üst pazarlara çýkýp tüm gün iþlemlere açýlmayacaðý kesin.....Ama dediðin gibi ilerisi için bu beklentiye girileceði için tüm PÖÝP hisselerine olumlu etki edeceði kesin...
Tahminime göre yarýn tüm PÖÝP ler tavan serisine baþlayacak gibi....
Elinde olanlara þimdiden bereketli olsun .....Þu savaþ ve endeksin göçtüðü ortamda elinde PÖÝP olanlara PÝYANGO vurdu bana göre...
Yibitaþ ta 2000 tllerde iken yanlýþ hatýrlamýyorsam 151 lotum vardý,hem de tüm portföyüm YBTAÞ ta idi.....Yaklaþýk 8-9 yýl olmuþtur....
Þimdi hiç satmayýp bekleseydim param yaklaþýk 15 milyon tl olacakmýþ....
Enflasyon Muhasebesi için tedirginim. Ne bir teblið var ne de hazýrlýk… Eðer uygulama gerçekleþirse þu anda %147.000 olan bedelsiz oranýmýzýn %350.000 civarýna çýkacaðýný bekliyorum.
Gündem olan POÝP haberine ilave olarak yýl sonunda beklenen enflasyon muhasebesi uygulamasý ile birlikte bu iþin sonu nereye varýr kimse bilemez, eldeki YBTAS'a sahip çýkmak gerekir diye düþünüyorum. Borsa tarihinin en yüksek bedelsiz beklentisi günden güne artmaktadýr. GÜNEÞ BALÇIKLA SIVANMAZ!
Ve beklenen teblið yayýnlanmýþ. Enflasyon muhasebesi hayýrlý olsun.
Yer Ýmleri