YONGA Konsolide 2019/6 Aylýk DÖNEM KARI (ZARARI): 1412295 Yýllýk Deð%:-34
YONGA Konsolide 2019/6 Aylýk DÖNEM KARI (ZARARI): 1412295 Yýllýk Deð%:-34
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Rica etsem grafik atarmýsýnýz
Deðiþik bi kaðýt yukarý giderken düþüp taban olmuþ
***YONGA* *DYOBY* *AYCES* *PETUN* *ISBIR* *PNSUT* *FORMT* *SMART*** MERKEZÝ KAYIT KURULUÞU A.Þ.( Borsada Ýþlem Gören Tipe Dönüþüm Duyurusu
***YONGA******DYOBY******AYCES******PETUN******ISB IR******PNSUT******FORMT******SMART*** MERKEZÝ KAYIT KURULUÞU A.Þ.( Borsada Ýþlem Gören Tipe Dönüþüm Duyurusu )
Özet Bilgi DÖNÜÞÜM
Ýlgili Þirketler AYCES, DYOBY, FORMT, ISBIR, PETUN, PNSUT, SMART, YONGA
Sermaye Piyasasý Kurulu'nun VII-128.1 sayýlý "Pay Tebliði"'nin 15'nci maddesi gereðince, pay senetleri Borsada iþlem gören ortaklýklarýn Kurul kaydýnda olan ancak Borsada iþlem görmeyen statüde pay senetlerinin Borsada satýþa konu edilebilmesi amacýyla Merkezi Kayýt Kuruluþu'na yapýlan baþvurulara ait bilgiler aþaðýda yer almaktadýr.
Borsa Kodu Sýra No Satýþa Konu Pay Ünvaný Grubu Yatýrýmcýnýn Adý-Soyadý Ünvaný Nominal Tutar (TL)* Tsp Ýþlemi ** Satýþ Kýsýtý **
AYCES 1 ALTIN YUNUS ÇESME TURISTIK TESISLER A.S. E HÜLYA SOYDAS 164,113
DYOBY 2 DYO BOYA FABRIKALARI SANAYI VE TICARET A.S. E HÜLYA SOYDAS 13,273
FORMT 3 FORMET ÇELIK KAPI SANAYI VE TICARET A.S. E EMRE BAYDOGAN 265.400,000
ISBIR 4 ISBIR HOLDING A.S. E FEVZI SÜRMELI 905,580
PETUN 5 PINAR ENTEGRE ET VE UN SANAYII A.S. E HÜLYA SOYDAS 220,000
PNSUT 6 PINAR SÜT MAMÜLLERI SANAYII A.S. E HÜLYA SOYDAS 90,050
SMART 7 SMARTIKS YAZILIM A.S. E SERKAN KARAHANOGLU 1.466.667,000
YONGA 8 YONGA MOBILYA SANAYI VE TICARET A.S. E IBRAHIM KIVRAK 1.656,000
(*) Nominal Tutar(TL): Bakiye alanlarýnda binlik ayracý olarak nokta (.), küsürat ayracý olarak ise virgül (,) kullanýlmaktadýr. (**) Ýlgili veriler üye bildirimi doðrultusunda yayýnlanmaktadýr. Borsa tarafýndan satýþ iþleminin Toptan Alýþ Satýþ Ýþlemi olarak (TAS) yapýlacaðý duyurulduktan sonra TAS iþlem tarihinde paylar borsada iþlem gören tipe dönüþtürülecek olup, aksi taktirde dönüþüm iþlemi mevzuatta öngörülen sürede tamamlanacaktýr.
http://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/849911
BIST
(08/06/2020 - 17:04:41)
Sumaþ 11.20'lerde iken 17.80'lere gideceðini bilen Flama'dan bu sefer Yonga için teknik yorum gelsin :
YONGA
28 Aðustos 2020 Cuma kapanýþ %99.9 ihtimal ile 30,00-35,00 arasý olacaktýr. Bu bilgi normal grafikte ve Kagi grafikte de desteklenmektedir. Bollinger band daraldý da daraldý. TRIX sýfýra yaklaþtý ve düþüþü yavaþladý, dönüþ emareleri gösteriyor. TRIX yukarý döndü mü kimse kurtaramaz geçmiþ olsun tahtacýya. Arýca EMA62'den destek aldý yukarý sekecektir demiþtim ve sekti. Bundan sonraki süreçte bir daha 23 ve 24'lü rakamlar hayal demiþtim. Alligator de tüm ortalamalar adeta düz bir çizgi halini aldý. Buradan kurtuluþ yok tahtacý. Çok acýyorum sana. Sen sürmesen teknik göstergelerden dolayý programlarýna alarm kuran yatýrýmcýlar yukarý sürecek artýkKelebek etkisi yani
Sumaþ ile ilgili yorumlar Mayýs ve Haziran Sumas 11.20-12.00 aralýðýnda iken :
![]()
Yatýrým tavsiyesi deðildir.
Bu mesajda bahsedilen 30-35 aralýðý cuma gününe kadar olan hedeftir. Asýl hedef 47-60 aralýðýdýr kýsa vadede. Dolaþýmda 300-500 bin lotu olupta 25'li fiyatlarda bir tek Yonga kaldý. TKURU, PKENT, KSTUR, KENT hepsi 100'lü---1000'li---2000'li---3000'li rakamlarý devirdi. YONGA 25-26'nýn dýþýna çýkamadý...YOK YA BÝZDE YEDÝK, ÇOK KOMÝK![]()
Son düzenleme : Flama; 26-08-2020 saat: 13:15.
Yatýrým tavsiyesi deðildir.
Yer Ýmleri