Bear_Bull
@BearBull26
Abi EREGL KRDMD TUPRS THYAO gibi has badem kaðýtlarý dururken ne bankasý ne GARAN ý..
Haa 12.20 fiyata bi güncelleme gelirse tamam yine tavana oturur ama..
Ya gelmez se..
Ya iptal olursa...(olacak demiyorum da )
EREGL falan elleri mahkum!!! mutlaka sürmek zorundalar..
BIM al daha iyi yani ..
Gundi,
pýst 100 büyük borsacýsýn anladýk bu kadar kendini parlatma sabah akþam ayný þeyleri yazýyorsun bunu pratik olarak kabul ediyoruz.Þimdi bu yazdýklarýnýn yerine 40.000 ralli yaptý demiþin ya iþte kritik soru geliyor sen madem bu iþi bildin o tarih aralýðýndaki iþlemlerini koy karneni buraya bizde diyelimki bu Gundi bu iþi yemiþ yutmuþ HOCA olmuþ diyip takdir edelim.Buyur meydan burasý çünkü sabah akþam ayný þeyleri yazýyorsun pozisyonlar açýlýr kapatýlýr bilemezsin , burada dönen tezgahý herkes görüyor ben badem spor dedim , baþkasýný varlýk fonu dedi, baþkasý yerli milli dedi vs vs gidiyor .Sonuç olarak bir sistem var ha kimisi riski sever devam eder , kimisi kenarda bekler duruma göre pozisyon yeniler.Topiðe bak bakalým 1-2 kiþinin haricinde sana cvp veren var mý yok çoðu kiþide ya red listesindesin yada millet uðraþmak istemiyor.Tamam burada yukarý dedin bildin ama deðerlendirdinmi önemli olan bu.
bol kazançlar.
Þurada amacýmýz gariban KY nin para kazanmasý..En azýndan kaybetmemesi..
Göz göre göre hareket çekiliyor...Büyük çoðunluk yüzde 80 ters de..
Düþmeyin 3-5 pokemunun laflarýna ..
205.000 den beri burada kendimizi yýrttýk..
Long açan var mý..??
40.000 puan boyunca herkes short kovaladý..
Dayanamýyoruz iþte...ilk 5 de sað sol çýkarýp mal çýkýyorlar yada mal çekiyorlar diye kolpalayanlarý görünce..
Bu iþler o kadar basit demi..
Günün sonunda... Sende haklýsýn aslýnda..
Yazmanýnda bir manasý kalmadý ..
Git kendi iþine bak demi..
Sana ne millete bu iþlerin nasýl olduðunu göstermekten falan..
Hadi eywallah o zaman bana..
ENGRANDMASTER...senle iddiamýz devam ama..FED ve faiz iþi..
Gundwane abi boyuna sen haklýsýn mý diyelim, neyin peþindesin. pokenmon ben mi oluyorumpala boyuna fýþkýrtýyor ama sen bile üc gün önce dedin ki yannýþ anlýyon beni dedin, bak boyuna fýþkýrtýyor, þindi palayý sýkýþtýrýp bi posta daha fýþkýrttýrýrsa sorumlusu sensin
![]()
23 mart 128 garan
Hamdým Piþtim Yandým
Yer Ýmleri