Zamanýnda çalýþýrken bir yöneticim vardý, borsa ile ilgilenirdi. O zaman internet filan yok, cep telefonu da yok. Bazen toplantýya girer çýkarýz. Masasýndan bir kaç telefon ederdi. Ya ariston bu toplantý bana çok pahalýya patladý derdi.
Þimdi insanlar alarm vs kuruyordur bilemiyorum. Tuvalate gidip gelirken, çay demlemeye giderken hareketler olabiliyor herkes deneyimlemiþtir.
Telefonu ve whatsapp'ý kapatmak da bir alternatif.
Zamanýnda bir akþam iþ yerinden aradý bir müdüre. Normalde beni aramaya yetkisi olmayan kiþi. Ben de cevap vermedim, Ertesi gün ben gece seni aramýþtým dedi, kadýn. Ben de banyodaydým çýkýnca geç olduðu için aramadým dedim. Kadýn utandý çok özür dilerim vs.
Ýnsanlar mesaj atýyor anýnda cevap bekliyor. Bu dünyada sevenin çok ise o da problem sayýlýr.
Bu arada her insan en çok onu sevmeni istiyor. Hatta bir arkadaþým, biz senin kaç yýllýk arkadaþýnýz bu adam daha yeni sen onunla ilgileniyorsun demiþti. Adamý tanýmadýðým için o anlatýyor dinliyorum arada soru soruyorum, yani benim yaptýðým normal. Ýþ yerinde de bir çalýþan sen en çok yeniler ile ilgileniyorsun biz de burada çalýþýyoruz diye þikayet etmiþti, ben de sen bir büyük hata yap bakalým senin yanýndan ayrýlýyor muyum demiþtim. Arkadaþýmýn çocuklarý var, daha büyük olan beni de dövün demiþ, incelenmesi gereken bir durum.
Son düzenleme : ariston; 17-04-2022 saat: 14:13.
Tüm yorumlarým asla/zinhar alým veya satým tavsiyesi deðildir.
"Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile deðildir."
Yer Ýmleri