alt kademeye alým yazýyoruz yazdýðýmýz kademe destek oluyor vermiyor
alt kademeye alým yazýyoruz yazdýðýmýz kademe destek oluyor vermiyor
Halk ödediði vergilerle kendinden kesilen ücretlerle eðitim imkanýný tüm yurttaþlarýna tanýr.Kiþilerin halka borcu vicdaný eksendedir ve mecburiyeti yoktur.Kaldý ki ülke dýþýnda da doðru þekilde bizi temsil etmesi gurur kaynaðýmýzdýr.
Bu siyasi otoritenin þark kurnazlýklarýndan biri de kendi basiretsizliklerini belli bir gurubu þeytanlaþtýrarak hedef þaþýrtmaktýr.Sen maaþlarýn satýn alma gücünü neden hiç ettin?Nitelikli insanlarýn dahi bir ev bir araba alamadýðý bir ekonomik düzeni nasýl oluþturdun?Hiperenflasyon ve gizli devalüasyon ile halkýný nasýl bu hale getirdin onu sormazlar.
Sen ne iþ yapýyorsun.
Ürettiðin mal veya hizmete son bir yýlda yaptýðýn zam nedir.
Halka hizmet yalnýzca doktorun görevi mi
Mesela ürettiðin mal ve hizmete son bir yýldaki doktor maaþ zammýndan daha fazla zam yaptýysan
ve bunlarý yazýyorsan kendini ahlaki sýnýflamada nereye koyuyorsun.
Bana özel mesajla dediler ki, bu adam troldür, cevap vermeye deðmez. Ben de býraktým, size yazan olmamýþ diye yazayým dedim. Þimdi onu ret listeme de aldým, gereksiz saçmalýklara ayýracak zamaným yok zira.
Maliyete az ustundeyiz , tek hata full malda olmak uçacak kaçak heyecani oldu yine.
Herkese kazandiriyo adam para daðýtýyor.
Onlarla basetmek için biz de imparatorluk kuralým. Nasýl olsa idmanliyiz bu konuda. Islak rüyalar biz de görelim. Dünya deðiþiyor.. Avrupa Birliði gibi hümanist ideal, felsefe ile kurulmuþ bünye kötü bir sýnav verdi. Ýhraç edemedi kuruluþ felsefesini, belki de bir oyundu. Yine mutlak güç silah felsefesine geri dönülüyor. Hiç hoþuma gitmedi. Redmi Note 9 Pro cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
BÝM'e bu cuma asistan doktor gelecekmiþ.
![]()
Yer Ýmleri