Bir iþ teklifi aldým. Eðer ki geçersem full Ýngilizce konusucam
Çok istiyorum lakin þu an çalýþtýðým yere de uzun yillar icin söz vermiþ bulunmaktayým.. Söz vermek çok baðlayýcý birsey.. Hiçbir zaman söz vermemek lazým. Þu an içim içimi yiyor..
Bir iþ teklifi aldým. Eðer ki geçersem full Ýngilizce konusucam
Çok istiyorum lakin þu an çalýþtýðým yere de uzun yillar icin söz vermiþ bulunmaktayým.. Söz vermek çok baðlayýcý birsey.. Hiçbir zaman söz vermemek lazým. Þu an içim içimi yiyor..
Ýade-i Ziyaret
Çok iyi olmuþ. Profesyonel hayatta "sadakat" duygusu gereksiz. Kendinizi suçlu hissetmeyin bence. Þu anki iþ yeriniz TP olsun diye kendiniz SL olmayýn derim
Ama iyi analiz edin ... ve "fundementalist" olun. Gerekirse oturup bir kaðýdý ikiye bölüp avantaj-dezavantajlarý yazýn, sonra sizin için çooook önemli olan 2 kiþiye (anne-baba-kardeþ falan) danýþýn...
Hepsinden olumlu not çýkarsa Allah Kerim diyip düz gidin...
Ben olsam öyle yaparým...
Selamlar
DEMO Ýþlemlerdir - Kale Almayýnýz
Selim bey iadei ziyaret demiþsiniz çok güldümHakikaten öyle oldu vallahi resmen komsu olduk
![]()
Evet gelelim bu konuyu. Deðerli fikirleriniz için teþekkür ederim
Ýnsan iliþkilerinde sadakati severim. Ýþ hayatý da bir insan iliþkiisidir dolayýsýyla þart. Sýkýntým söz vermiþ olmam. Keþke uzun vadeli konuþmayýp zamana býrakalým deseymisim. Sorumluluk almazdým.
Þu an ki isim gerçekten iyi.. Patronum bana karþý çok kibar. Maasim da tatmin edici. Fakat benim bir Ýngilizce konuþma hayalim var. Bu yüzden heyecan yaptým. Teklif aldýðým yer ile Ýngilizce yazýþmak bile çok hoþuma gitti.. Ve inanýlmaz bir frekans yakaladýk. Gönlüm orda..
Býrakmam mümkün deðil soyledim ama yine de bu haftasonu bir görüþmeye çaðýrdýlar. Beni ikna etmek için deðil frekans yakaladýk.. Yuzyuze tanýþýp gorusmek için..
Belki beni kovarlar çalýþtýðým yerden buraya gecerim bilmiyorumBir umut iþte..
Kovulacak gibi de deðilim ya arý gibi çalýþýyorum..
Kýsmet![]()
Ben hep sadýk bir insan oldum.. Bana sadýk olmayanlarý da her zaman affettim. Üstün deðilim kimseden. Sadece ben sadakati vefayý seviyorum..![]()
Yok yurt disi deðil. Selim bey benim þehir dýþýnda müdürlük gorevim oldu onu bile yapamadým Ýstanbula geri döndüm. Minik kankam var ayrýlmam mümkün deðil![]()
Yer Ýmleri