Bist30 þu an 5810 --- hedef 5730..
Ýzliyorum.. Pozisyon yok.. Vadeli deðil bu vadesiz..
Bist30 þu an 5810 --- hedef 5730..
Ýzliyorum.. Pozisyon yok.. Vadeli deðil bu vadesiz..
Ýþe geldim de takýlýyorum ekran karþýsýnda.. Çok iþim var.. Patron kovacak vallahi
Sevgiler..
Hiç pozisyonum yok grafik bakýyorum sadece.. Tatil yapýcam uzuuuuun müddet.. Ýnþallah![]()
Selammm
En iyi film Oskarini alan Her Þey Her Yerde Ayný Anda filmini izledim bu gece..
Filmin yarisinda durdurup Mehmer Açar'ýn yorumunu okudum.. Çünkü gerçekten ilgimi çekti ve acaba doðru mu anladým dedim..
https://www.google.com/amp/s/m.haber...yon-komedi-amp
Yorumunun hepsine katýlmakla beraber daha fazlasý olduðunu düþünüyorum.. Filmin ana fikri bence "Deðer Vermek" üzerine.. Sadece deger vermelisiniz.. Ve birine deðer verirseniz onu olduðu gibi kabul edersiniz. Eþiniz, dostunuz, iþ arkadaþýnýz ve özelikle çocuðunuz..
Anne ve kýz iliþkisinde bu cok guzel iþlenmiþ.. Ebeveynlerin herseyin en doðrusunu ben bilirim tavrý eleþtirilmiþ.. Çocuðunuz var ise dünyaya onlarýn gözlerinden bakmalýsýnýz.. Onlarýn varlýðýna saygý duymalýsýnýz ve ozgur birakmalisiniz eylemlerinde.. Bu benim reel hayatta çok sýk gördüðüm ve kalbimi acýtan bir durum.. Anne babalar çocuklarýný korumak adýna yanlýþ þeyler yapýyorlar çoðu zaman..
En sevdiðim replik Waymond'un karýsýna söylediði "Bildiðim tek þey nazik olmam gerektiði.. Lütfen nazik ol. Özellikle etrafýmýzda olup bitenleri anlamadýðýmýz anlarda.." sözleriydi.. Harikaydý..
Plase be kind
Koptuðum sahne ise Evelyn'nin vergi memuruna "Sen sevimsiz degilsin.. Her zaman sevilecek birsey vardýr.. Parmaklarýmizin yerinde sosislerin olduðu salak ötesi bir evrende bile, ayaklarýmýzla gayet güzel idare edebiliyoruz" deyip ayak parmaklarýyla yanaðýndan makas aldýðý sahneydi.. Burda çok duygulandým ve aðladým..
Benim beðenme eþiðim çok düþüktür hemen herseyi beðenirim.. Bu filmi çok çok çok beðendim.. Ýnsan beyninin yaratýcýlýðýna hayran kaldým bir kere daha.. Nasil boyle bir senaryo yazmislar saygiyla egiliyorum.. Bilindik bir konuyu bilinmedik bir þekilde iþlemiþler..
Filmler, müzikler, kitaplar, bilimsel geliþmeler, hersey.. Çok heyecan verici... Gerçekten insan müthiþ bir varlýk.. Tam bir tasarým harikasi
Tavsiye ediyorum izlemenizi..
Sevgiler
Ben birde þöyle dusundum.. Baþrol karakteri Evelyn'in zora düþünce baþka bir paralel evrendeki Evelyn'lerin yeteneklerini ve anýlarýný kendi evrenine getirmesi olayýný bakýþ açýsýný deðiþtirmek ile eþdeðer buldum. Yani paralel evrenler bana göre bakýþ açýlarýný temsil ediyor.. Zorda kaldigimýzda hep bir çýkýþ yolu oluyor. Farklý bakýþ açýlarý farkli sonuçlar doðurur. En iyi sonucu bulana kadar deðiþtirmeye devam yani![]()
Bu arada pyasada çok güzel haberler var.. Yarýn 32750 ye gider mi acaba Dow.. Keþke gitse heyecan yaptim
https://www.instagram.com/reel/CpypY...d=YmMyMTA2M2Y=
Sn boymatli Gold 2000 gördü. Tebrik ediyorum sizi![]()
Yer Ýmleri