gerçekleþtirilen ‘Denizli Çivril Güneþ Enerji Santrali" konulu ihalede en uygun fiyatý vererek, ihalede 1. sýrada yer almýþ olup, ihaleyi yapan kurum tarafýndan ihalenin Þirketimiz uhdesinde kaldýðýna iliþkin yazý bugün tarafýmýza teblið edilmiþtir. Þirketimize ihaleyi yapan kurumdan sözleþme imzalanmasýna iliþkin davet mektubunun gelmesi beklenmektedir. Geliþmeler kamuoyu ile paylaþýlacaktýr.
Ýþin bedeli KDV hariç 2.099.642.959 TL (ÝkiMilyarDoksanDokuzMilyon AltýYüzKýrkÝkiBin DokuzYüzElli Dokuz-TL)'dir.
millet nasýl bezmiþ kaçmýþ artýk burda takýpcýlerden bellý 2mýlyarlýk iþ alýyor 2 gun tavan gýtmelý normal sartlarda kýmsecýkler yok
Þirkete güvenip yatýrým yapan yatýrýmcý 2024 Mayýsta 18300 olan hisse 2026 Nisan ayýnda 5.515 olan hissenin ortaðý harcanmýþ bir insandýr." ."
Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldýðým notlardýr.Bu bilgilere dayanýlarak yatýrým kararý verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doðurmayabilir
eminmisiniz dostum? KONTRLE arada projeleri cakisiyor ama bu isin KONTR etkisi olur mu ki ?
ah ah tam alacaktim ki uctu hisseher yerden GOl yiyoruz
kesinlikle SMRTG alinacak bir hisse benim gorusum, ve benim icin , ikna oldum,
boyle buyuk ihaleler aliyorsa GESAN , KONTR ayarinda bir sirket.
ben, hep onlardan bir gidim ufak saniyordum ama degilmis
Saving-Accumulation-Investment
In God We Trust
Yanlýþsýn bu topic her zaman böyleydi misal geçen sene temmuz aðustos aç bak yine kimse yoktu. Diðer bazý hisselere talep gösterenler buna rasyolarýndan dolayý pek talep göstermiyor. Onlarda olsa belki çok yazý olurdu.
Yalnýz burada az öz yazý olmasýna karþýn bazý nickler çok ilginç.
"Hayalleriniz için sessiz bir þekilde savaþýn. Çünkü onlarý gerçekleþtirirken yaratmýþ olduðu etki insanlarýn tahammül edemediði bir þeydir."
Yer Ýmleri