Düzenbazlar yine bir operasyonla kaðýdý sabahleyin primlendirip küçük yatýrýmcýnýn eline verdiler.Tavan beklerken þimdi dip yapmasýn diye dua ediyoruz hep beraber.Allah bu adamlarý nasýl biliyorsa öyle yapsýn.
Düzenbazlar yine bir operasyonla kaðýdý sabahleyin primlendirip küçük yatýrýmcýnýn eline verdiler.Tavan beklerken þimdi dip yapmasýn diye dua ediyoruz hep beraber.Allah bu adamlarý nasýl biliyorsa öyle yapsýn.
Düzenbaz spek kadrosu zaten rezilleþen kaðýdý iyice rezil ettiler.Hepinizi lanetle anýyorum.
Sahtekar spekler bu rezil kaðýttaki oyunlarýnýz ne zaman bitecek allahaþkýna.ÞÝrket batýyormuki patronajdan en ufak bir tepki gelmiyor.
Ve zararýna sattým rezil kaðýdý.Spek güle güle kullan(!).
demek ki millet dusmeye basladi. bir 15 gun daha sallarlar tahminen.
SM-M526BR cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
Tamamen kendi çýkarlarý için borsaya giren SMARTG patronu ve þürekasý ile tahtacýlarý küçük yatýrýmcýyý SÖMÜRMEYE ve BATIRMAYA gayretliler.Kaðýttan çýktým ama buradan küçük yatýrýmcý dostalarý uyarmak istiyorum.Gerek bu kaðýt gerekse mantar gibi üremeye devam eden enerji kaðýtlarýylla lütfen ilgilenmeyin.
Mübarek günde kötü söylenmez derler ama gelde bu rezil kaðýdýn patronuna ve þürekasýna ÝYÝ LAF et.Hepsine EN ÝYÝ DÝLEKLERÝMÝ(!)göderiyorum.
“Eðriyi kendinde arayan doðruyu kalbinde bulur.”
Yer Ýmleri