Alıntı Originally Posted by deva-i dert Yazıyı Oku


Endekste görüntü sabaha göre daha güzelleşti.. Dönüş çanları çalıyor olabilir. Bir önceki tepe (direnç bölgesi) şimdi destek bölgesi olarak çalışmış gibi duruyor. Ayrıca 20-21 günlük hareketli ortalamaların da aynı bölgeye denk gelmiş olması ayrıca bir destek vazifesi görebilir. Bu bir dönüş olmasa bile bir tepki hareketinin başlangıcı olabilir en azından.

Ben yine kapanışta THYAO alarak günü kapatmayı planlıyorum. Yarınki açılış ve sonrasına göre durumu değerlendireceğim, trend oluşumu olabileceğine inanırsam trendde kalmayı(1 saatlik periyotta heikin ashi takibi ile), diğer türlü "kapanışta al-açılış saatlerinde sat" kurgusuna devam edeceğim.
Kapanışın önemi bir kere daha ortaya çıkacak gibi görünüyor. Gün içerisinde pozitif-negatif bir çok dalgalanma oluyor, mesela şimdi de yarım saat önceki pozisyonuna göre güç kaybetmeye başladı endeks..

Son sözü kapanışlar söyler, hükmü kapanışlar verir.