Ýþlemlere bakarsak benim aldýðým mal speðe kalýn gelmiþ habire basýyor..spekcim bence sen bu duruma kendini alýþtýr çünkü daha kalýný gelecek..ytd
Ýþlemlere bakarsak benim aldýðým mal speðe kalýn gelmiþ habire basýyor..spekcim bence sen bu duruma kendini alýþtýr çünkü daha kalýný gelecek..ytd
Hareketler çok iyi tam düþündüðüm gibi iþlemlerden speðin çok gergin olduðu anlaþýlýyor borsa çok yükseldiði halde hisse eksi kapattý belliki biz tam tren hareket edeceði zaman binmiþiz spek bizi görünce rötar yaptý.artýk bizde spek ile beklemedeyiz ..ytd
Arkadaþlar son gelen haberi yorumluyabilecek varmý sermaya 20 milyonda 40 milyona çýkartýlacak galiba
7 - Yönetim kurulunca hazýrlanan Sermaye Piyasasý Kurulu'nun 25.01.2017 tarih ve 29833736 - 110.04.02-E.966 Sayýlý yazýlarýyla, Gümrük ve Ticaret Bakanlýðý'nýn 08.02.2017 tarih ve 50035491 – 431.02 Sayýlý yazýlarýyla uygun görüþ bildirdiði þirket kayýtlý sermaye tavanýnýn 20.000.000-TL'den, 40.000.000-TL'ye artýrýlmasýný da içeren, Þirket'in esas sözleþmesinin 6, nolu maddesinin ekte verildiði þekli ile tadil, edilmesine...YTD
Bugün genel kurul toplantýsý yapýlmýþ.sizlere bol kazançlar.YTD
Bu hisseyi nasýl etkiler hocam
Sermaye artýþlarý þirketlerin güçlenmesi içindir.Haberin olumlu ve olumsuzluðuna siz karar vereceksiniz.Ben haberi paylaþtým.YTD
Yer Ýmleri