Þenol Babuþcu
Poþet fiyatý 25 kuruþtan 75 kuruþa yükselirse gerçek enflasyonun % 200 olduðunun ispatýdýr)
Rüþvetçiler Kurulu, Fiyatta anlaþamadý,tahsilatý yapamadýlar galiba..!!
Cuma da bitti,Haftalýk bülten den ses yok...
Bugün kýþ lastiklerini taktýrmak için özel servis(im)e gittim. Dedim bunlarýn eleltriklisi yokmu? Abi önümüzdeki sürümden sonrakilerin tümü öyle olacak dedi. Sonra abi hani çevreci fln filan diyorlarya hepsi yalan dedi. Bak koca koca bataryalar yapacaklar 3 senede çöp olacak, o çöplerin geri dönüþ0münde çalýþanlara bugün en yüksek ücreti ödüyorlar, sence niye dedi, ayrýcada, 3 sende pert olan bataryanýn yenisine araç yarý parasý kdr isteyecekler, ayrýca yazýlýmla telefon gibi 3-5 senede bir araç deðiþtirmeni teþvik edecekler vs vs dedi.
O da komplocu olmuþ)
Ulan bu 0lkenin en büyük komplocusu bendimya
SPK 2 þirketin halka arzýna onay verdi.
Taslak izahnamelerine göre;
BÝRÝKÝM VARLIK BRKVY
12.000.000 LOT
BÝREYSELE EÞÝT
170.400.000 TL
PLATFORM TURÝZM PLTUR
49.500.000 LOT
TAMAMI EÞÝT
450.450.000 TL
Türkiye (%85,5) dünya enflasyon liginde Arjantin (%88)’den sonra 2. durumda.
Uygulanan baþarýsýz para politikasýnýn sonucu olan enflasyonun suçunu hesap kitabý belli marketlere atmak, kirayý %25 ile sýnýrlamak gibi haksýzlýklar karþýsýnda BIM CEO’nun dediklerine aynen katýlýyorum Enflasyon rakamý ortada ve sorumlusu ekonomi yönetimidir. Sorumluluðu saða sola atmak algý yönetimidir. Bu konuda vicdan sahibi kimsede bir tereddüt olmamasý gerekir.
kuslu sitede Mehmetten alýntý
Yer Ýmleri