Asgari ücretliler , EYT liler , memurlar , emekliler .. herkes alabileceðini alsýn. Seçimde bildiðini okusun , okuyacaktýr zaten.
Asgari ücretliler , EYT liler , memurlar , emekliler .. herkes alabileceðini alsýn. Seçimde bildiðini okusun , okuyacaktýr zaten.
Günaydýn TÜRK MÝLLETÝ
Afganistan,Suud,Ýran vb gibi olmak istemediðimden trilyon verseler bildiðimi okurum.
Dindarým deyip bu kadar yalan içinde olanlarlada iþim olmaz.Din hangisi olursa olsun.
Tam bir hayal kýrýklýðý yaþýyorum bu dincilerde,bu kadar ucuz yalanlar ve sallamalarda gerçi Rahmetli Erbakan da sinyal vermiþti geçmiþte
Aðýr sanayi hamlesi temelleri ile KIRÞEHÝR de.
NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENEYERLÝ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI
Her þey belli olduda,olmayan asgari ücret dýsýnda gerçek personel ve emeklillerin maaþ artýþý ne olacak ?,en önemli nokta burasý,örneðin benim emekli maaþým 7200,asgari ücretliylen aramdaki fark 1700 idi,adamlarýn maaþý 8500 oldu,bana verilecek olan %18 zamlan anca eþitleniyor,peki aradaki 1700 fark ne olacak...yani iktidar insanlarý ayrýþtýrdýðý için,maaþ konusundada bakalým ayrýþtýracakmý,tahminime göre bütün ücretleri tek sisteme toplama peþinde,yani asgari ücrete eþitleme vs,bunada tek tip ücret sistemi,sendikamý,oda ne onlara göre,öyle olsaydý,grevleri iptal etmezlerdi,2023 hepsinden zorlu geçeceðe benziyor,ülke zorlu bir virajda+katlamýþ borçlarlan
![]()
günaydýnlar
Yer Ýmleri