Forum yazilimi cok eski. Yeni VB5/6'da bir blokladin mi bir daha hicbir yerde gormuyorsun. Ne alintida, ne listede, ne bir yerde.
Forum yazilimi cok eski. Yeni VB5/6'da bir blokladin mi bir daha hicbir yerde gormuyorsun. Ne alintida, ne listede, ne bir yerde.
Nasýl bir egon, kafan var bilmiyorum ama...
Güle güle kullan.
Zeka içeren 2 gr.lýk gönderin mi var takip edelim?
Þahsýna ait topiði kirletmiþiz... Affola.
"X" i "XXX" olarak iade ediyorum ayrýca.
Gönderi sahibine "sitem" denebilecek bir yorum yaptýk...
Ne kadar deðiþik bir ortammýþ...
"Hattý müdafaa yoktur, sathý müdafaa vardýr. O satýh, bütün vatandýr. Vatanýn her karýþ topraðý, vatandaþýn kanýyla ýslanmadýkça, terk olunamaz."
Buraya inceden atýf, vatanýn çok karýþ topraðýný sulayacak kadar çok kan...40 bin sayýsý ne anlam ediyoru anlamak...þehit kanýný hatýrlamak...ne kadar çok kaný, vurgulamak...
Madem mide bulandýrýcý þeyleri seviyorsunuz, detay;
Aðrý'da Sultantop Karakolunu basýp karakoldaki askerleri katlettikten sonra, karakol komutaný Teðmen Erdinç Türetken' i iþkence ederek, kulaklarýný, burnunu cinsel organýný keserek, sonra da cinsel organýný aðzýna sokup, bayrak direðine asarak öldürdüler.
Vahþet dolayýsýyla PKK ben yapmadým Parmaksýz Zeki yaptý dedi.
FETÖ, ayný Parmaksýz Zeki' ye Ergenekon Davasýnda Deniz kod ismiyle gizli tanýklýk yaptýrarak, devletin Genelkurmay Baþkaný Ýlker Baþbuð'u terör örgütü üyeliðinden içeri attýrdý.
Þimdi bu yazýda, karakol komutanýnýn öldürülüþ þekli mi, yoksa ülkenin Genelkurmay Baþkanýnýn 'nasýl' içeri attýrýldýðý mý, daha mide bulandýrýcý.
Sahi, sizi asýl rahatsýz eden, algýda seçicilik yapmaya zorlayan neydi, ilk yazýmda.
Yok, ya da zahmet etmeyin boþ verin, daha önce de dediðiniz gibi, kibir sizin en büyük erdeminiz sanýrým, uðraþamayacaðým, engelleyiniz, geçiniz.
Topiklerin hepsi hissenetin, sahislarin degil. Isteyen istedigi yere yazar.
Da...
Anlatilan o degil.
obblomovv nikine ne oldu ki?
Son düzenleme : KýsaVade; 28-05-2022 saat: 20:52.
Hesaba baðlý e-posta ve þifreyi unuttuðum için kapandý.
Külliyat duruyor:
https://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=33955
Belki bir þeyler öðrenirsin.
Cok umurumdaydi sanki ne yazdigin.
Onu yazmamim sebebi 2 nik kullaniyorsan admin icabina baksin diye.
Yer Ýmleri