ÝZMÝR'de suya ve ulaþýma zam.
ÜFE'ye baðlanan su ve ulaþým fiyatlarý ÜFE kadar artýrýldý.
Bilet fiyat baþlangýcý 7,67 TL'ye çýkarýldý.
ÝZMÝR'de suya ve ulaþýma zam.
ÜFE'ye baðlanan su ve ulaþým fiyatlarý ÜFE kadar artýrýldý.
Bilet fiyat baþlangýcý 7,67 TL'ye çýkarýldý.
MOTORÝN BENZÝN SON DURUM
Bu þampiyonluk yarýþý deðil, vatandaþý soyma yarýþý.
Ýzmir'de 24,51 liradan satýlan motorinin litresi 26 liraya yükselecek. 25,13 liradan satýlan benzinin litresi 26,35 liraya çýkacak.
Ekmek fiyatlarý 6 TL'ye çýkabilir
Ýstanbul'un bazý ilçelerinde 4-4,5 TL'ye kadar çýkan ekmek fiyatlarýnýn, haziranýn ikinci haftasýnda resmileþmesi bekleniyor. TMO'nun fýrýncýya saðladýðý uygun fiyatlý un uygulamasýnýn bitmesi ise ekmek fiyatlarýyla ilgili endiþe yarattý.
Neden endiþe yaratýyor ki ?
Aç kalýrlarsa yaðmaya mý baþlarlar ?
Þükür bugünlerimize der geçerler.
Rahat olun.
GÜBRETAÞ - YE KÜRKÜM YE
Topraða deðil kendilerine bereket
Topraða bereket katmak amacýyla kurulan GÜBRETAÞ, AKP'nin arka bahçesi oldu.
Aylýk huzur hakký 14 bin TL'ye çýkartýlan yönetim kurulu üyeleri arasýna eski AKP vekili Hamarat ve Fuat Oktay'ýn danýþmanlarýndan Yener de eklendi.
http://www.worldgovernmentbonds.com/...urkey/5-years/
CDS neden 720 oldu ?
Sebep olanlar ?
KUKLA VALÝLER
Saadet Partisi Bolu Ýl Baþkanlýðý, akaryakýt zamlarýný protesto etmek üzere Ýzzet Baysal Caddesinde yürüyüþ ve basýn açýklamasý gerçekleþtirmek istedi. Ancak Bolu Valiliði ve Emniyet Müdürlüðü tarafýndan eksik evrak gerekçe gösterilerek iptal edildi.
26 TL olmuþ benzin, mazot zamlarýný mini mini protestoya bile tahammülleri yok....
ÝZMÝR'DEN KUÞADASI'NA GÜNÜBÝRLÝK GÝDÝÞ GELÝÞ 300 TL (sadece benzin)
2 yevmiye asgari ücret !!!
Yer Ýmleri