Gulmeden edemedim!
Bayrak yastik yapilabiliyor mu acaba?
Burasi da mi Amerika'ya donuyor, ne oluyor.
Gulmeden edemedim!
Bayrak yastik yapilabiliyor mu acaba?
Burasi da mi Amerika'ya donuyor, ne oluyor.
Bayraðýn Örtülebileceði Yerler
Madde 6
f1. Türk Bayraðý, Cumhurbaþkanlýðý yapmýþ kiþilerin, þehitlerin ve yönetmelikte belirlenecek asker ve sivil kiþilerin cenaze törenlerinde bunlarýn tabutlarýna, açýlýþ törenlerinde ATATÜRK heykellerine veya resmi yemin törenlerinde masalara örtülebilir.
f2. Ayrýca milli örf ve adetler göz önünde tutularak Bayraðýn diðer kullanýlma þekil ve yeri yönetmelikte gösterilir.
Yasaklar[5]
Madde 7
f1.veya layýk olduðu manevi deðeri zedeleyecek herhangi bir þekilde kullanýlamaz.HTML Kod:Türk Bayraðý, yýrtýk, sökük, yamalý, delik, kirli, soluk, buruþuk
MAALESEF BU ÞKÝLDE BÝR ÇOK YERDE KULLANILIYOR. Kimsede ses etmiyor.
Resmi yemin törenleri dýþýnda her ne maksatla olursa olsun, masalara kürsülere, örtü olarak serilemez. Oturulan veya ayakla basýlan yerlere konulamaz. Bu yerlere ve benzeri eþyaya Bayraðýn þekli yapýlamaz. Elbise veya uniforma þeklinde giyilemez.
f2. Hiçbir siyasi parti, teþekkül, dernek, vakýf ve yönetmelikte belirlenecek kamu kurum ve kuruluþlarý dýþýnda kalan kurum ve kuruluþun amblem, flama, sembol ve benzerlerinin ön veya arka yüzünde esas veya fon teþkil edecek þekilde kullanýlamaz.[5]
f3. Türk Bayraðýna sözle, yazý veya hareketle veya herhangi bir þekilde hakaret edilemez, saygýsýzlýkta bulunulamaz. Bayrak yýrtýlamaz, yakýlamaz, yere atýlamaz, gerekli özen gösterilmeden kullanýlamaz.
f4. Bu Kanuna ve yönetmeliðe aykýrý fiiller yetkililerce derhal önlenir ve gerekli soruþturma yapýlýr
Iste onu diyorum. Palyaco fotoshop olabilir yanliz da o ne oyle tabaklarin altinda.
Bize dusmanin bile bayragina, marsina saygi gostereceksin diye ogretiliyor. Adamlar kendi milli marslarinda arkaladini donuyorlar, diz cokuyorlar.
Onlardan biri o lezbo basketbolcu kadin sonra Rusya'da hapse atildi ya uyusturucudan. ABD'den kurtarsin diye aglayip duruyordu ailesi de kendisi de. Birakin curusun. Hapiste mars duyunca bol bol arkasini donsun. Her turlu acayip insan var.
Uzaylý istilasý hakkýnda tüyler ürperten tahminler… Dört önemli isim uyardý
Bilim insanlarýndan medyumlara birbirinden ünlü isimler uzaylý istilasý hakkýndaki tüyler ürperten açýklamalarýyla dikkat çekiyor. Bugün bazýlarý hayatta olmasalar da þimdiye kadarki isabetli öngörüleriyle pek çok insanýn kendilerine kulak vermesini saðladýlar.
Son günlerde NASA’nýn da odaðýna aldýðý konulardan biri haline gelen uzaylýlar her zaman bilim dünyasýnýn en tartýþmalý sorularýndan biri oldu.
https://www.sozcu.com.tr/2022/teknol...yardi-7195438/
Zaten benim öngörümde bu yöndeydi,yani izleniyoruz,iyimi,kötümü ilerde ne olacaklarýný göreceiz,geçmiþtede belirtileri mevcuttu,ama bizim Türk milleti için fark etmez,bizler zaten teslim alýnmýþ vaziyetteyiz![]()
Milli Marsi boykot ediyor, ayaga kalkmiyor, vs. Curu gulaglarda uyusturucularinla, belki aklin basina gelir o ozgurlugu sana saglamak icin olenlere saygi duymayi ogrenirsin.
-----
WNBA star who boycotts National Anthem facing 10 years in Russian prison on drug charges
![]()
Yer Ýmleri