Hahahahahahahaha
Telli sazdýr bunun adý
Ne ayet dinler, ne kadý
Bunu çalan anlar kendi
Þeytan bunun neresinde
Abdest alsan aldýn demez
Namaz kýlsan kýldýn demez
Müftü gibi haram yemez
Þeytan bunun neresinde
Hahahahahahahaha
Telli sazdýr bunun adý
Ne ayet dinler, ne kadý
Bunu çalan anlar kendi
Þeytan bunun neresinde
Abdest alsan aldýn demez
Namaz kýlsan kýldýn demez
Müftü gibi haram yemez
Þeytan bunun neresinde
Erasmus öðrencilerinin Avrupa'dan dönmediði haberini okuduk.
Ýlginç bir istatistik daha :
AB'nin, vize reddi, Türkler'de, Ruslar'dan bile fazla.
Güya Ruslara vize zorluðu çýkarmaya çalýþýyorlar.
Daha ilginç olan, Ankara'dan vize baþvuru retleri, Ýzmir'e göre, 2 kat fazla.
Ýzmir'den ret oraný %16, Ankara'dan ret oraný %32.
80 baþlarýnda ben bunu avrupada yaþadým,baþarýlý öðrencileri kesin býrakmýyorlardý çeþitli alternatifler sunuyorlardý,çoðu alamanlarýn yanýnda kalmýþtým,onlar bile bize hayret ediyorlardý,siz baþka onlar baþka diyorlardý,bende siz hep önce gelenleri amele olarak gördünüz,diðer tarafýnda devlet iþinde önemli sektörlerde bulunanlarýn ne iþi vardý almanyadaq demiþtim,kaldýðým alman guruplarý yeþilci vs guruplardý çevreyi ve insanlarý düþünüyorlardý,2 sene ekonomi okudum yurda dönüþ yaptým,çok ýsrar ettiler kalmadým,Türk arkadaþlarda ýsrar etti halim vaktim yerinde vatana hizmet edeceðim dedim,hatta çokmu mok var ülkede darbeler zulüm iþkence eksik olmuyor,olsun ben vatanýma hizmet ettim bir siyasi uðruna gelmiþtim,almanlarda aynisini söylemiþti,bak sizde uðraþýyorsunuz dedim,zaten siyasi kayýtlarým imha edildiði için artýk serbesttim,hatta yurda geldiðimde sorgu sualden geçtim bir mok çýkmadý,üstelik kendi çevremde tepkiliydi neden geldin diye,neyse bir devlet kurumunda ameleleði çok özledimki orada emeklimi doldurdum,iktisatçýydýk,milli sporcuyduk olduk amele,tepedeydik zamanýnda sözümüz geçerdi teknisyen olsan bile amlesin,ecevit çýkartmýþtý amele kanunu iþçi statüsüne çevirerek 19 senelik emekliyim,iktisatçýydýk oldum makine ustasý,gerçi her ustalýk vardýr herþeyi kafamýn erdiði kadarýný tamir ederim,tabi yurda dönüþümde bir cezasý oldu RTE dalgavuklarý bana ceza kesti,kessinler onu unutmuyorum,hapse atsalar bile týnlamýyorum ergeç yaptýklarýnýn cezasýný ödeyecekler![]()
Garanti þamar yemeye devam ediyor,24.26 neresi,23.14 neresi,bir ara 27 idi,Ayhan bir el atsýn 24 deyip duruyordu![]()
22'den en son mallarimi verdim orda. Ama 15-17 cok kaptirdim. Bile bile lades olduk.
Ýzmir'e 4.7 büyüklüðünde deprem.
Yer Ýmleri