ATATÜRK
Þimdilerde sonuna kadar haklý olduðu anlaþýlmýþtýr.
Geçmiþte terettüt etttiðim hususslarda artýk taviz vermem.
Kayseri deki Albay'ý caný gönülden tebrik eder.
Ýktidara gelirsem Devlet Güvenlik Mahkemesi baþkaný yada Devleti zarara uðratanlarý bulma kurumunun baþýna getiririm.
NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENEYERLÝ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI
Iste onu diyorum. 2 ay once 3.5 idi Vakifbank. 9 su anda.
Hukumet operasyon yapmis, Necati sunu yapmis farketmez. Her hikayede fiyatlari bir ust banda geciyor. Sonucunda degisim geliyor. Piyasa yapicilari mallarini rahatlikla kurumsallara devredecekler 8 ay sonra.
Uyarilari insanlar sismis tahtalara bulasmasin diye herhalde. E iyi de iki ayda 3 kat artmis tahtaya hangimiz bulasir ki. Bizler zaten bulasmisiz, nemalanmaya calisiyoruz. Tekrar bulasmak icin duzeltmesi bekleyeceksin.
Ýsviçre, F-35A almak için ABD ile anlaþtý
6 MÝLYAR ÝSVÝÇRE FRANGI
Referandumun ardýndan hükümet, ABD’den 36 adet F-35A alýnmasýna dair 6 milyar Ýsviçre Frangý (6,1 milyar dolar) deðerinde ön anlaþma imzalamýþtý.
Bu ABD felaket sagmayi biliyor dunyayi. Helal olsun. Hic affetmez.
Simdi Mir'e de bastiriyorlar. Commieler artik o sosis gibi urettikleri fuzeleri yemeye baslarlar yakinda.
Bazýlarý borsa konusunda uzman kesilmiþ,ama stoploos borsanýn temel taþýdýr,yani zarar kes,oda böyle zamanlarda geçerlidir,borsada karý gördünmü tüðeceksin baþka dala konacaksýn,usül böyledir,kar ettiðinde satmadýðýnda sert iniþlerde zarara uðrarsýn baþlarsýn abem ben uzuncuyum demeye,uzuncularý ise bir güzel uzatýrlar,para lazým olduðunda ise satmaya mecbur kalýrsýn,ben bunu çok gördüm 30 sene içinde,eðerki hiç pirim yapmamýþ karlý hisseler varsa onlarda yatarsýn,borsa sert seri düþtüðü zaman o az düþer,çünkü diptedir,ben öyle kaðýtlarý kollarým,önceden yani 2010 öncesi %50 ile borsadaydým,þimdi 3/1 ile,sebep yabancý tüðdüðü için...þu anki borsanýn gidiþ sebebi kaynaðý belli olmayan dövizciklerin yüzünden![]()
uyarý kýsmý diye birþey yok.
muhalefet narratifi kaybolmasýn olay o...
dolar kazayla! düþerse çýldýrýr burasý.![]()
katlama sebebine baðlý..
kuþ örneði 7-70 10x 70 150 2x 2x için bence deðmez.
bistte çok takýlmýyorum.. vak vak 5,x lerden girdim 11 lerin baþýnda likidite çökerken çýktým..
gelen 100% bile deðil.. o da 20% boþta duran fx teminata.
oransal olarak eh iþte. taþ atýp el mi yoruldu..
ama bu derinlikle, zor buralarýn düzelmesi.
çok sýð piyasa.. vobu da spotu da varantý da
Son düzenleme : Zaf.Dogu; 19-09-2022 saat: 21:25.
Memento mori
Yer Ýmleri