Onu tor uzerinden proxy ile, ya da vpn userinden tor ile cikip hicbir zaman buldurtmayabilirsin aradaki devletler vermeyi kabul etse bile.
Ama elinde sinirsiz kaynagi olan bir kurum takip etmeye basladigi zaman sizin kim oldugunuzu bulur. Hersey online cunku artik.
En basitinden baslayalim. Rumuz "bisikletci". Bunu aratirsin. Diger forumlarda da bu rumuzu kullanan cikar. Emaili almislarsa ikinci asamada onu da ekleyip olasiliklari daraltirlar. Sosya medya hesabina bakarlar. Ya da forumlardan birinde ayni rumuz/email ile ilgili bir yazi bulurlar. Mesela soyle bir soru sormussunuzdur ciftcilik forumlarindan birinde:
"Zeytin agacimina dadanan bu zararli nedir?"
Yaninda da resimi vardir agacin.
Ve bahcenizin.
Ve evinizin.
Anlatabildim mi?
Bu dedigim benim basima gelmistir, ki o kadar dikkat ederim. Agacimiz oluyordu, onlunla ilgili bir soru sormustum. Resim istedi tabi ki yardim etme calisan guzel insanlar. Senelerce sonra ayni forumda baska bir soru sorarken evimin yerini gosteren bu resmi silmedigimi farkettim. Vakit harcayip arayan bulurdu yani.
En basit ozgurluklerin suc unsuruna donusturuldugu, yasama-yargi-yurutmenin tek kisinin keyfine kaldigi yere guvenmiyorum.
Fena kokain cekmis bu
Ethem Sancak: Biz Amerika’nın desteğiyle iktidara geldik
https://twitter.com/AlbayrakAyvalik/...03915557486596
Sürekli makarna patates yiyor. Yurt dışı gezemiyor. Teknolojinin ucuz ürünlerini kullanmak zorunda. Yararlandığı internet hızı düşük. Kitap alacağı zaman bile bütçe hesabı yapıyor. Genelde parasız. Ve tarikatlar, örgütler daima onu devşirmek için tepesinde.
Öğrencinin hali...
Yer İmleri