Ýçimde kalmasýn yazayým.
Birgün önce tavan yapýp birgün sonra tabana giden 3.sýnýf nibas hissesi gibi iþlem görüyor ise ve buna tedbir almayan bir genel müdür var ise istifa etmelidir. Hiç mi utanma sýkýlma olmaz.
Atatürk bankasý diyoruz ama yönetenler iktidar yalakasý olmuþ yazýklar olsun.
Tabi bu arada isgriþimin ayný oranda yükselmesi aralararýna bir kanalizasyon borusu döþendiðinizi gösterir. Tamam diðer bankalara göre statünüz farklý.Ama iktidarýn engellemelerini pasifize etmek için yaptýðýnýz çakallýk küçük yatýrýmcýyý þekil a da ki gibi maðdur ediyor.Bir sürü bir iþ yapmadan oturan örümcek baðlamýþ yöneticiler derhal istifa etmelidir. Ayýptýr. Biraz edep.YUH diyorum.
Umarým biri okur.
Eklemeyi unutmusum seni. Herhalde sessiz soyleniyordun o zamanlar. El insaf be, surunen sirketin fiyati 2 katina cikmisti o zaman birlesme hikayesi ile.
Biliyorsunuz þiþe 6-7 arasý baþlýktaydýnýz. O dönemde sodacýlar isyanda idi. Gerçi en maðduru tarakya cam olmuþtu. Adamlar 1 milyarlýk yatýrým yaptýlar. Bu para ortaklarýn cebinden çýktý. Tam meyveleri toplayacaklar hop birleþme.
Birleþme þirkete sinerji yaratmýþtýr. soda ayrý kalsaydý bu derece deðerleneceðini sanmýyorum. Dünya soda külü fiyatlarýna bakýnca.
Siz bakmayýn bu günkü 25.00TL.þiþe fiyatlarýna. Daha sahne almadý. Ýþin baþýnda.
Benim isyanýn koskoca iþbankasýnýn hisse fiyatý ile top gibi oynanmasýna yönetimin izin vermesidir.10.00 tl olup olmamasý beni ilgilendirmiyor. Ýþe o gözle bakmýyorum.
þiþe de iþ yatýrým hedef veririr ,bir bakmýþýn saðda .Millet isyanda! Bilen biliyor ki .Bu size hissemle top oynatmam hareketidir.
Akabinde koydugum resimde S.S olayi ozetlemis. Bir daha okuyun. Buyuk ortak ne derse o olur. Begenmeyene de ayrilma fiyati verildi.
Soda'yi buyuten Sise'dir. Onu alip bunu alip hep Soda'nin icine soktu. Kromital'den tutun, 50 senelik cam elyafi kazanlarina kadar.
Bankalara gelince... bu gidise buyuk fonlarini malini vermesi normaldir. Verecekler ki yeni gelenler maliyet yapsin. Is Yatirim da o kadar destek atti (ben sirket oldugunu saniyorum).
Yer Ýmleri