-

Originally Posted by
refaba

,Yazdıım gibi bende elektronik hastalığı vardı,o yıllarda en ala müzik seti bendeydi,pioneer,sony vs-Marantz ise en güçlü olanıydı muazzam sesi vardı,15 yıldır Ankara denizciler bit pazarı,İstanbul tüm bit pazarlarına uğrarım,buralarda çok elektronik,kusurlu leptoplar vs alırım,onarır 3-4 misli fiatına okuturum,İstanbulda en iyi bit pazarı dolapdere ve fikirtepedir,önceleri virüs çıkmadan çok ucuzdu suriyelilerin ilk geldiği yıllar,sonrası azaldı,evimde sayısını unuttuğum leptoplar,klasik müzik setleri mevcuttur,odamın biri onlarlan doludur,o zamanın anfileri çok güçlüydü hala dinliyorum evi sarsıyor

Hala 1971 Marantz Anfi kullanıyorum,
türe göre kolonuda kendim yapıyorum,
tadından yenmiyor
-
Pe ki bunu bilen kaç kişi var
-
-
İngiltere'nin 2 yıllık tahvil faizi %4.549 ile 2008 sonundan bu yana en yüksek seviyeye çıktı
İngiltere'nin 5 yıllık tahvil faizi %4.571 ile 2008 sonundan bu yana en yüksek seviyeye çıktı
DÖVÜNMEYİN.NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ 

-

Originally Posted by
Koray
İyiki vardılarr,
elimiz kesilmezdi

Karton kısmı bilgisayardan çıkan kartlardan yapılırdı. Onun için koydum 
-
özellikle bankaların son zamanlarda aşırı yükselmesinde rol oynadıkları iddia EDİLEN BİR KAAT TABAN olmuş..
DÖVÜNMEYİN.NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ 

-

Originally Posted by
nikrece
Pe ki bunu bilen kaç kişi var

Bu da mi bilgisayar parcasi yoksa??? Amman allahim, nasil bir Pandora'nin Kutusunu actim ben Abakus diyerek.
-

Originally Posted by
Koray
Hala 1971 Marantz Anfi kullanıyorum,
türe göre kolonuda kendim yapıyorum,
tadından yenmiyor

.Bendekide 78 yılında 76 modeldi 400 wat Quatro,müthiş ses 8-16 ohm çıkışlı 4X100,bunu 4 ohm yaparsak 1000 watı bulur,mübarek düğün salonu halt etmiş,tabiki enerji harcamasıda yüksekti 400 wat vs,şimdiki ses sistemleri onun yanında civciv kalır,guya arabalarda 1000-2000 vat kullanılıyor invantörlerlen ona akümü dayanır,zaten o watı çekmez,yani rakam sahtedir,2-3 ohm çıkışlıdır hoperlörleri,benim cihaza taksam gümler
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri