-

Originally Posted by
refaba
Kara para akışı durduğu an gümmm,işte ben devamlı ondan temkinliyim,vurrr,kaççç.ytd.
aynen.. yazdığım diğer platformlardada sürekli dikkatli olmaya, gözü devamlı duvara vermeye özendirmeye çalışıyorum insanları
DÖVÜNMEYİN.NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ 

-
Ticaret Bakanı Muş: "Ocak-kasım dönemi ihracatımız yüzde 14 artışla 231 milyar dolara yükselmiştir"
Ticaret Bakanı Muş: "Ocak-kasım dönemi ihracatımız yüzde 14 artışla 231 milyar dolara yükselmiştir"
Kaynak : Anadolu Ajansı
hep aynı numara..İTHALAT RAKAMLARINA TİCARET BAKANLIĞI BAKMIYORMU YOKSA BAŞKASI BAKIYORDA BİZLERMİ
BİLMİYORUZ ?
İTHALAT RAKAMLARI NEREDE ?
DÖVÜNMEYİN.NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ 

-
A101 BİM'den ayrılan ekibin kurduğu bir firma, ilk çalışanlar BİM'de çalışan personeldi. Sektör'de ki oyuncular BİM fiyatlamasını referans alıp hareket eder genelde.

Originally Posted by
refaba
Çoğu eften püften mallar pahallı,şuda var diğer marketler buna göre fiat ayarlaması yapıyor,sanki anlaşmış gibi A101 tam bir kopya.
-
-
-
-
Sasacanlara yine hüsran tabana doğru gidiyor,tabanı 117.1-şu an fiatı 119,bugün cuma garanticiler hafta sonunu rahat geçirmek için satıcılı,öyleya bizde bir zat var onun demeçlerinden korkuyorlar,her konuşmasında mutlaka bir kaos çıkıyor,dün akşam toplantıları vardı bügün borsa satıcılı
-
Devamlı 1975 yılından beri derimont kullanırım,ilk montumu kızılaydan zafer çarşısından almıştım...şu an bakıyorum fiatları uçmuş,1500-8000 arası
,bundan 10 sene önce 100-250 arasıydı,onu bile 10 misline çıkartmışlar en az
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri