Ülke nüfusu %10 = restoranlarda kafelerde oturacak yer bulamýyoruz..
Ülke nüfusu %10 = restoranlarda kafelerde oturacak yer bulamýyoruz..
Bizde,; Þeriat ,türban,dinimi yaþayamiyorum diye böðüren, Atatürk'e ve kurduðu sisteme küfür edenleri toplayip ( sözde ) þeriat ile yönetilen Ýran, Afganistan, arapistan, ülkelerinde 3 er ay yaþamalarý için , dönüþümlu olarak oralara göndermek gerekir...
Belki o zaman ,Rahatlýk .Demokrasi. Kadýn haklarý. Nasýl ve neredeymis , laiklik ne demekmis,Türkiyenin kiymetini daha iyi anlarlar. .
Güzel bir söz var þerri ülkelerden avrupaya kaçan müslümanlar gittikleri yere þeriat getirmek için uðraþýrlarmýþ.
Aykaç istifa açýklamasýnda þu ifadeleri kullandý
Son dönemlerde basýn ve sosyal medyaya oldukça çarptýrýlarak gündeme getirilen suçlama ve eleþtiriler neticesinde Gýda Perakendecileri Derneði Yönetim Kurulu Baþkan ve Yönetim Kurulu Üyeliðinden istifa etme kararý aldýðýmý belirtmek isterim. 49 yýllýk mesleki tecrübem ile hem tüketicilerimiz hem de sektörümüz için zorlu geçen bu enflasyon sürecinde elimden gelenin hep en iyisini yapmak için gayret gösterdim. Fakat görüyorum ki gerek 30 Kasým 2022’de yaptýðým açýklama sonrasý, gerekse öncesinde medya ve sosyal mecralarda kasýtlý olarak yürütülen bir takým itibar zedeleme çalýþmalarý hem þahsýma hem sektöre hem de ülke ekonomisine büyük zarar vermekte.
Bahçeli'den özür diledi: "Maksadým asla kendisini kýrmak deðildi"
Bilinmesini isterim ki Gýda Perakendecileri Derneði’nin bugüne kadar hiçbir siyasi yapýyla iliþkisi olmamýþtýr ve yaptýðým açýklamalarýn hiçbiri iþini hakkýyla yerine getiren medya ve basýn mensuplarýna yöneltilmemiþtir. Gündeme getirilen spekülasyonlar sonrasý Sayýn Devlet Bahçeli’nin hassasiyet gösterdiðini de üzülerek izledim. Maksadým asla kendisini kýrmak deðildi. Kusura bakmasýnlar lütfen.
Yaklaþýk bir ay sonra (Ocak 2023’de) yapýlacak Olaðan Genel Kurul’da tüzüðümüzdeki iki dönem kuralý gereði görev sürem sona erecektir. Bu süreci bu son geliþmeleri de dikkate alarak derneðimiz üyelerine herhangi bir zarar gelmemesi için, bir ay öncesinden müsaadenizle mevcut görevlerimden ayrýlma kararý aldýðýmý sizlerle paylaþmak isterim.
"Canla baþla çalýþmaya devam edeceðim"
Bu kararýmýn, maalesef basýna servis edilen ÞOK Marketler Ticaret A.Þ.’nin dilekçesinde yer alan taleple ve içerikle hiçbir ilgisinin olmadýðýný özellikle belirtmek isterim. Benden sonra baþkanlýðý üstlenecek arkadaþýmýza baþarýlar diler ve bundan sonra da tüketicilerimize, yoðun bir rekabet içinde uygun fiyat ve iyi kalitede ürünleri sunmak için canla baþla çalýþmaya devam edeceðimi bildiririm.
Hocam yakýn tarihi bilmeyince,popilist yaklaþýmlar her zaman insansalarý cezb eder. Yok efendim Japonlar stad temizlemiþ,kýrmýzý ýþýkta yolu açmýþ bla bla.UlAN 1937 DE çinde soy kýrým yaptýnýz.Hitler bile yanýnýzda ak kaþýk oldu.Kimse bakmýyor.
Aha burada bir zahmet okuyun,ölmezsiniz.
https://www.tarihiolaylar.com/tarihi...cin-savasi-296
Aha bu adamlar kadýn kýymeti bilmeyenlerinin baþýnda gelir.Geyþalarýnýn baþ parmaklarý ayak tabanýna yapýþmýþtýr.
Bu illet millet niye sevilir anlamadým.
Ýnanmayan buna baksýn
https://onedio.com/haber/cin-de-haya...her-sey-531740
Yer Ýmleri