https://www.youtube.com/watch?v=MStzYxc-C9U
bugünkü ihale merak edenler için...
bu enflayon icinde su anda cazip görülen faizler 4 yil sonra enflasyon düstüðünde ne olacak peki
bunlarida not edelim,
bir not da bu iktidar gittiðinde düþük faizle konut kredisi hayal orta ve üst segment icin.
Yazdýklarým Yatýrým Tavsiyesi Deðildir.
Dürüstlük çok pahalý bir hediyedir ucuz insanlardan beklemeyin
Benim senaryom þu þekilde. Diyelimki halkalý projesini örnek olarak düþünelim .
Lansmana çýkýlacak 2022 Aðustos fiyatlarý ile 50.000 liraya
Gelecek sene Haziran ayýnda 90.000 mertebesine çýkacak fiyatlar .
Olasý bir iktidar deðiþikliði ile fiyatlar 100 bin üzerine çýkacak ve bundan sonra iktidarýn enflasyon konusundaki baþarýsýna paralel olarak fiyatlar ufaktan artar , çok artmýþ bölgelerde ise sabit bile kalabilir .
Ancak tl bazýnda fiyatlar düþmez ,düþmesini beklemek çok optimistik olur bence ...
Gelelim Özakýn hareketlerine . Þirketin halihazýrdaki deðeri kadar kar býrakacak bir proje aldý ancak negatif kapattý . Þaþýrdýk mý tabiki hayýr ... Gene Ahmet kaptan dev bir adým attý ama hemen skor tabelasýna yansýtmadý .
Ancak Emlak konutun gelecek aylarda açacaðý birkaç ihaleye daha ciddi anlamda asýlacaðýný, bunun da süpriz bölgeler olacaðýný düþünmekteyim . Kendi gayrimenkullerine ise ufak ufak cephe açacaktýr . Çok deðiþik hamleler gelecek çok![]()
Ben IMF li günleri de gördüm ve düþük enfilasyon ve sabit dolarýn olduðu hiçbir IMF li gün hatýrlamýyorum..!!!
Boþuna kendinizi de milleti de kandýrýp durmayýn, ne IMF bu ülkeye tekrar girebilir ne de seneye seçimlerden baþka bir iktidar çýkabilir, bugün Ýngiltere'de ne olduðundan hiç haberiniz yok galiba sizin..??
Savaþ istemeyen safarat Yahudileri hükümeti düþürdü, bunlarýn Londra finansýnýn sahipleri olduðunu söylemeye gerek yok tabi..!!
Avrupa ve Ýngiltere'yi daha zor günler bekliyor, þimdi mecliste bekleyen Ýstanbul finans merkezi kanunlarý ile bu krizi fýrsata çevirecek brl lider varken kim ver kurtul kafasýndaki sünepeleri seçer bu ülkede..???
Aklý baþýnda olan hiç kimse..!!!
Temmuz Aðustos ve Eylül çok ama çok önemli, bunu ancak yaþayýnca anlýyacak ne yazýk ki bazýlarýmýz..!!
Yatýrým tavsiyesi deðildir..!!!
2008 de asgari ücret 3 tane 200 tl ile ödeniyordu
simdi 27 tane ile...
olay bu kadar basit
gereksiz tartismaya girmeyecegim
Yazdýklarým Yatýrým Tavsiyesi Deðildir.
Dürüstlük çok pahalý bir hediyedir ucuz insanlardan beklemeyin
Abi çok derin konuþtun yine ...
Ýngiliz derin devleti geç bile kaldý borris i indirmekte ...
Bir kere adamýn tipi ofside
Týmarhane kaçkýný kýlýklý
Ne vakit görsem lama olasým geliyor yüzüne yüzüne
Ýngiltereyi kraliçe ve ekibi yönetmiyor mu abi zaten...
Bir Borris gider baþka bir Morris gelir...
Yer Ýmleri