Yav arkadaþ vallahi kafayý yiyeceðim artýk. Herif zýr cahil...okuma yazmasý ilkokul seviyesinde...(Planlama kelimesini "pilanlama" olarak yazan adam cahildir benim gözümde.)
Þimdiye kadar hiç bedelli sermaye arttýrýmý yapmamýþ OZKGY. Sen nasýl bir orman çocuðusun da gidip SP nin bahsettiði þirket olarak Özak için yaftalama yapýyorsun, saçma sapan twit atýyorsun?
Senin bu twitini görüp de aldýðý hisseyi zararýna satanlar olabilir. Bu hisseyi alacak olup da almaktan vazgeçen olabilir. Eðer gerçekten bu hisseyi baskýlayan ve mal toplamaya çalýþan birileri var ise yalan yanlýþ yaftalama ile onlarýn da ekmeðine yað sürüyorsun. Ya bunu düþünemeyecek kadar cahilsin mal deðneði bir adamsýn. Ya da o sürekli küfür ettiðin hisseyi baskýlayan güruhun ta kendisisin.
Arkadaþlar bu Murat Biliþik denen adamýn Twitter gönderilerini þikayet eder misiniz? Sürekli þirketi kötüleyen ve hatta iftira atan twitler atýyor. Üstelik edepsiz herif profil fotoðrafý olarak da TC Cumhurbaþkanýnýn resmini kullanýyor. Bu kadar da piþkin. Yeter artýk tahammül edilemez boyuta geldi bu adamýn yaptýklarý.
Sanki hisseyi eksi kapatacak þekilde programlayýp gitmiþ tahtacý, nereye çýkarsa çýksýn kapanýþý eksi yapýyor.
Yatýrým Tavsiyesi Deðildir.!!!
Adam borsa tavan çekerken, bir masa iki sandalye þirketler tavan olurken, bu hisse niye %10 düþüyor diye sormaz, dönüp g.ö.t.ü.n.e acý biber sürülmüþ i.t gibi bize havlar..!!!
Operasyon zamaný yaklaþtý yeterli malý çalamadý yine anlaþýlan..;-))
Üçün birini alýp oturursun artýk..!!!
Yatýrým tavsiyesi deðildir..!!!
bilançoyu ve onca güzel haberi pcc ettiler patron hisseleri genelde böyle malesef.. su akar yolunu bulur ne yapalým..
nasip....
Sen harbiden cahilsin daha sana diyecek bir þeyim yok benim. SP nin bahsettiði þirketlerle bu þirketin ne alakasý var? Bak bakalým þirket ne zaman bedelli sermaye arttýrýmý yapmýþ? Daha okuduðunu anlamadan þirketi yaftaliyorsun!!! Benim bu yazdýklarýmla mal toplamanýn ne alakasý var? Þirketi kötüleyen sensin, patronu kötüleyen sensin.Hakli olduðun durumlar da var. Ama SP nin bahsettiði þirketlerle bu þirketi ayný kefeye koyamazsin. Bu kadarý artýk yaftalamaya girer... Kötü sözlerini de sana iade ediyorum. Mal deðneði....
Yer Ýmleri