tahtadaki baskýyý göremeyen sýðýrlar burada patronu hisseyi güzellemesin ayar oluyorum... hisse henüz dd deðerine ulaþmamýþ önceden ediyorlarmýþta þimdi daha az ediyorlar diye hissedeki prim övülmez
tahtadaki baskýyý göremeyen sýðýrlar burada patronu hisseyi güzellemesin ayar oluyorum... hisse henüz dd deðerine ulaþmamýþ önceden ediyorlarmýþta þimdi daha az ediyorlar diye hissedeki prim övülmez
nasip....
Hisse çoðunlukla toplanmýþ sadece umutlarýný hayallerini bu hisseye baðlamýþ küçük ve orta ölçekli ky var onlardan alabilmek býktýrmak yýldýrmak için yapmayacaklarý þey yok 8.20 altýnda alýþ yazýyorum önüme alýþ giriyorlar kedi fare oyunu yâni bu kadarda çapsýz ve adiler vakýftan islem yapan adî 8.52 Maliyetli malýný hisse 8.32 ýþlem görürken 8.23 kadar tek tuþ basýyor almaya baþlayýnca ya siliniyor yada yoldaþlarý çiziyor bunlar normalde bu fiyatta bunu yapmak adiliktir hýrsýzlýktýr akprahna tahtaya bu sülükleri koymuþ tahtayý izliyor 5.20 fona hisse devrediyor fonun adý yok böyle bir þirketin sahibi olmayý haketmiyor bence...
SM-A530F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
nasip....
8,05 8 20 arasý nereden istersem aldým alamayan beceremiyorsa manipulasyonla suçluyorsa onda sorun vardýr ya da iþi bilmeyen bir sýðýrdýr. buradaki 3-5 salatalýk evladý yüzünden okuyan kaçýyor hisseden.
bir burada bir twitterda çengi gibi koþturan zilli, anasý silinmiþ bana laf atmýþ. beyinsiz herif yeniden deðerleme karýnýn daðýtýlamayacaðýný bilmiyor. bir de 90lardan beri borsada olan bana bilmiyor biz öðrettik diyor. onu ben etek giydirip oynatacam az kaldý arsýz küfürbaz herif.
taþýnmazlarýn defter deðerine girdiðini bilmiyor diye bana laf atmýþ þeref yoksunu arsýz, ulan aptal herif taþýnmazlar defter deðerine girmez mi, gyonun defterini ne oluþturacak baþka. aptal oðlu aptal yeniden deðerleme karýnýn temettü olarak daðýtýlabileceðini sanýyordu. bir de bana laf atýyor.
Insanlar kendini beðenmese ölürmüþ 5- 600 lotla 60- 70 k malý ayný kefeye koymakta böyle birþey olsa gerek.. adamý sevmem ama anasý anamdýr laðým agizliliga forumdan ebedi atýlma pahasýna birgün cevap yazarizda insan yüzüne bakamaz olursunuz...
SM-A530F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
nasip....
Her türlü eleþtiri yapýlabilir ama hakaret, küfür, yazýlana çizilene ayar vermek, poza göre yorum yapmak sorunlu davranýþlar, kim olursa olsun.
Ozkgy büyümeye devam ediyor, enflasyon almýþ baþýný gidiyor, son 2 çeyrekte gerek faaliyet karý, gerekse yeniden deðerlemelerle güzel rakamlar bekleniyor, ayrýca eldeki kýymetli arsalara projelere baþlama beklentileri de var, bekliyoruz.
Yatýrým Tavsiyesi Deðildir.!!!
TÜÝK konut satýþ verilerini açýkladý . 123 bin Türkiye geneli satýþ var. Temmuz’a göre yüzde 30 dan fazla bir artýþa iþaret eder, geçen senenin bu ayýna göre ufak bir düþüþ var.
Satýlan konutlarýn yüzde 95 ini Türkler , yüzde 5 ini yabancýlar almakta yaklaþýk olarak .
Ruslar ve Ýranlýlar baþý çekiyor alýmlarda enteresan þekilde 5 numaraya kazaklar gelmiþ .
Bu arada inþaat maliyet endeksi yeni rekor kýrdý yüzde 115 ile ...enflasyonist ortam tam gaz devam ediyor haliyle bitmiþ konut fiyatlarýna yansýyor yansýmasý da devam edecektir
Son düzenleme : linux; 15-09-2022 saat: 19:49.
Bu kadar iyide neden 5.40 fona hisse devri yaptý fon kime ait iþleri güçleri dolap dümen gökten para yaðsa adam yatýrýmcýsýna yedirmemeye yemin etmiþ...SM-A530F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
nasip....
Deðerleme artýþý nakit temettü olarak daðýtýlamaz ama sermaye artýþý ile bedelsiz verilebilir.
Yt.tv.degildir.
Sagliklar
Yer Ýmleri