Ýyi firma yalnýz fiyat hareketleri dandik firma gibiydi 2-3 ay öncesine kadar tam düzeldi derken eski dandik günlerine geri döndü...
CPH2009 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Birgün Info, bir gün Yatýrým finansman, bir gül iþ yatýrým...!!!
Kiralýk katil bulmak kolay, lotu verirsin senin adýna yatýrýmcý öldüren satýlýk k.ö.p.e.k bulursun..!!!
6 yýl oldu, hala hissede normal bir düzeltme yada silkeleme olmuyor, alan satmayýnca iþin p.o.k.u.n.u çýkarana kadar her pisliði yapýyor hýrsýzlar..!!!
Bundan bir ay önce yazdým 16,60 larý görmeden 30 üzerine getirmez bu keltoþ dedim, huyudur insaný býktýrana kadar uðraþýr, fýrsatý buldu mu kimsenin gözünün yaþýna bakmaz malýna çökmek için her þeyi yapar..!!!
Beni yýldýramaz, orasý kesin, Þubat sonu 35 TL den bedelsiz alýrýz Aralýk 15 te 70 TL den satarýz..;-))
Arada yediði naneler umrumuzda bile olmaz, seve seve ederine getirecek seve seve..;-)))
Satmadýðýmýz için biyerlerini yýrtsa da faydasý yok, üç deðil onüç kurumdan operasyon çekse výz gelir týrrýs gider, dolar bombasý patlasýn ben o zaman görücen elindeki 1,5 milyar TL lik dövizi neresine sokacak..;-)))
Yatýrým tavsiyesi deðildir..!!!
Hýrsýz i.p.n.e l.e.r.e son uyarýmdýr..!!!
Vestaya malýn nereden geldiði hala belli deðil tamda özaka has bir iþ patron gene bi dolap çeviriyor hayýrlýsýSM-A530F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
nasip....
Vesta menkul deki mallar uzun zamandir hareketsiz duruyor. O kurumun ismi degismisti bir sure once. Hatirladigim kadariyla o mal daha fazlaydi hisse 3-4 lira civarindayken satmislardi. Bu kalan kismi.
Fisekhane icin ne kadar degerleme cikabilir acaba? Ben 1-2 milyar arasi ozak payi bekliyorum.
Yer Ýmleri