3 ayda bir degerleme mi yapacak bunlarSM-A530F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
3 ayda bir degerleme mi yapacak bunlarSM-A530F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
nasip....
Dün ve bugün aldýðým lotlarla düþündüðüm lot sayýsýnýn yüzde 75 ine ulaþmýþ durumdayým,kalan yüzde 25 ide, ki düþerse 12 lerden almayý planladým .olumsuz herhangi bir geliþme olmazsa þirketin gelecek vizyonunda belirttiði ve benimde yapacaðýna, uzun incelemelerden sonra inandýðým projelerin bitirilip hayata geçirilmesine kadar burdayým ,bu olduktan sonra hissenin deðerine bakarým hala çok ucuzsa tutmaya devam ederim, eðer fiyatýný bulursa ve geçerse o zaman satarým hisse neti 6 senedir üyesiyim, burada benimle ayný düþünerek veya farklý sebeblerle þirkete ortak olmuþ kiþilerin bilgilerini görüþlerini deðerli bulur ve okumak için her gün girer ve bakarým ,gördüðüm veya düþündüðüm farklý bir þey varsa da yazarým.Gerçi forumun kulaným yoðunluðu oldukça düþmüþ olmasýna raðmen bu to*** te (benim þansýma herhalde) ortaðý olduðu þirketin iþlerine oldukça hakim 3 5 ortak var .þirketle ilgili bilgilerinizi ,yorumlarýnýzý düþüncelerinizi paylaþýrsanýz bilesiniz ki en az 1 kiþi onlarý okuyor þimdiden teþekkür ederim ....
sayýn linux,
gerektiðinde deðerleme yapýlacak dediðinize göre özak özelinde bir durum olabilir.nasýl 9 aylýkda deðerleme yapýldýysa 3 aylýktada yapýlabilir.normalde yapýlmaz.ama eðer turizm yatýrýmlarý için bir kredi söz konusu ise ve bilançoda döviz dengesi saðlanacaksa belki o zaman deðerleme yapýlýr.veya 3 aylýkda bilançoya dahil olacak bir kýymet ortaya çýkabilir.tabi hepside varsayým.
kar rakamýna gelince büyükyalý satýþlarý,kiralar ve yatýrýmlarýn getirisi belirleyecektir.bende 500 milyon tl üzeri bekliyorum.700 olursa iyi olur.
Sanýyorumki dostumuz linux bizim mahalle 2 ye ödeme yapýldýðý için deðerleme bekliyor belki buna cevizlibaðý ilave yapabilirler...
SM-A530F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
nasip....
Faaliyet raporunu inceledim, bayaðý emek verilmiþ hazýrlayanlarýn eline saðlýk. Þirketin istikrarlý büyümesi ve bir gelecek projeksiyonu bulunuyor. Rakamlardan hariç benim satýr aralarýnda dikkatimi çeken bir nokta, þirketin kurumsal kaynak planlamasý(ERP) sistemi olarak SAP ye geçiþ yapmýþ olmasý. Bu geçiþ, rakamlarýn büyümesi beraberinde, þirketin iþ süreçleri ve kurumsal olarak da büyüdüðüne bir iþaret bana göre….Yatýrým tavsiyesi deðildir
Faaliyet raporunun 2023 ve sonrasý (2025*2026) için öngördüðü hedefler ve perspektif,benim beklentilerimle bire bir örtüþüyor yani ben faaliyet raporu gelmeden önce zaten þirkete ortak olmaya karar vermiþ ve alýmlarýma baþlamýþtým,rapor özetle diyor ki "Yelkenler biçilecek,donanma Ýstanbul da denize indirilecek, Akdeniz e sefer olunacak"![]()
Yer Ýmleri