R
aporda 2026 2027 olarak geçiyor da, ben kiþisel tahminimi paylaþtým 2025 2026 yazarak ,çünkü ivmelenmenin arttýðýný düþünüyorum, hem turizm potansiyeli büyüyor, hem de þirketin kasasý güçlendi yapabilir diye düþünüyorum aþaðýya sayfa 17 deki paragrafý kopyaladým bakabilirsiniz ama Turizmde sektöründe atýlým yýlý üst baþlýklý bölümü okursanýz daha yararlý olur......
Bodrum’un en güzel yarýmadasý
olan Akyarlar’da 2021 sonunda
aldýðýmýz 345 dönümde, üst
gelir grubuna hitap eden
deluxe turizm kompleksi inþa
edeceðiz. Didim Altýnkum’daki
163 dönümlük arsada orta -
üst gelir grubunu hedefleyen
800 yatak kapasiteli resort
otel projesi geliþtireceðiz.
Demre’de 70 dönümlük arsada
500 yatak kapasiteli resort
otel projesi baþlayacak. Orta
vadede beþ resort otel yatýrým
hedefimiz var. Turizm alanýndaki
bu yatýrýmlarýmýz 2026-2027
yýllarýnda bizi farklý bir lige
çýkaracak....
Kapanista eslesme seansinda global 4.5 milyon lot aldi. Saticilar karisik. Muhtemelen yabanci bir fon alisidir.
Benim kimse ile þahsi bir derdim yok, sadece iþlerine geleni iþlerine yarayacak zamanda söyleyip iþlerine yaramadýðý zaman dut yemiþ bülbül moduna girenlere tahammül edemiyorum..!!!
Benim tek derdim, üç kuruþunu bu hýrsýzlara kaptýran ky nin neye bulaþtýðýný ve nasýl zararsýz bu iþten kurtulacaðýný anlatmak, faydam olduysa ne mutlu, bugün karanlýk odada yapýlan hisse devri ile bedelsiz hayýrlý olsun diyelim þimdiden..;-))
Yatýrým tavsiyesi deðildir..!!!
Cuma 14.5 kapatirda demistin devrin bedelsizle alakasý nedir ftse endexi için aldýlar diyende var...SM-A530F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Son düzenleme : sakura; 17-03-2023 saat: 21:39.
nasip....
Karanlýk oda iþlemlerinin ne olduðunu tahmin eden yorumlayabilen varmý
SM-A530F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
nasip....
4,5 lotuk alým endeks açýkken olsaydý 14,50 deðil 14,70 le tavan olurdu..!!!
Bizim hýrsýzlar karanlýk odada seviþmeyi tercið ettiði için böyle oldu, o kadar hata payýmýz olsun artýk..;-))
Bu devir iþlemleri olduðunu sürece, operasyon bitmez bu hissede, geçenyýl iþ yatýrým ve yatýrým fonlarýndan yapýlan bu yýl Global ve ünlüden yapýlýr, deðien bu olur sadece..!!!
Yatýrým tavsiyesi deðildir..!!!
17 Þubat'ta FTSE All-World endeksine dahil edildiði duyurulmuþ ve 17 Mart'a kadar hissenin payýna düþen alýmýn gerçekleþtirilmesi için süre tanýnmýþ. 17 Mart'ta gerçekleþen karanlýk oda iþlemleri sadece OZKGY'e ait deðil, endekse dahil edilen diðer senetlerde de gerçekleþmiþ. 17 Þubat'ta duyuruyu paylaþan @arifcoskun05'in tweetinden:
FpMNp1uWYAgIG5s.jpg
Önemli olan bu deðiþimin genel olarak BIST'de ve özel olarak de hissedeki mevcut dengeleri hangi yönde etkileyeceðidir.
Ýþte Hendek! Ýþte Devekuþu!
Yer Ýmleri