Diyorum ya bedava almýþ boþ sahile sýfýr otel arsasý bu bölgede yok belek tarafýnda veya Türkiyenin baþka sahillerinde bulursunuz ama beldibinden olimposa kadar bulamazsýnýz ayrýca böyle 390 dönüm üzerinde 290 dönüm yer hiç bulamazsýnýz
Diyorum ya bedava almýþ boþ sahile sýfýr otel arsasý bu bölgede yok belek tarafýnda veya Türkiyenin baþka sahillerinde bulursunuz ama beldibinden olimposa kadar bulamazsýnýz ayrýca böyle 390 dönüm üzerinde 290 dönüm yer hiç bulamazsýnýz
Yazdýklarým beni baðladýðý gibi al sat tut tavsiyesi de deðildir
Bu satýn alým, benim gibi bu þirketi gelecekte bir turizm ve oteller zincir sahibi olarak görmeyi ön görenler için (umarým bir tek ben deyilimdir)deyim yerindeyse 90 + da attýðýmýz gol gibi oldu.Biz güneyde mevcut arsalarýmýza otel ve tatil köyü yatýrýmlarý yapmayý beklerken ve bunun için gerekli finans ve zamaný kabullenmiþken, patron bana göre þiþeden cin çýkarttý ve çin lilerden bu tesisi aldý(benim bildiðim buranýn sahibi çinlilerdi en son)destinasyon 10 numara (bilenler bilir) Ahmet patron nasýl Belek Ela da ortaða yol verip çýtayý yükselttiyse burda da aynýsý yapýp tesisi upgrade yapacaðýna inanýyorum.Nerden bakarsan bak muazzam ve beklenmedik olumlu bir durum,Evet þirketin borsada tahtasý felaket durumda (ben en son 12 lerde son alýmlarý yaptým 13 ortalamayla 10 bin lotla pozizyonumu sabitledim)bu durumu fiyatlar veya fiyatlamaz benim umurumda bile deyil, sonuçta ben daha öncede yazdým bu þirketin 3 yýl sonrasýna yatýrým yapýyorum dedim ,beklentimde bir deðiþiklik yok ,yani kýsaca diyorum ki Ahmet baþkana selam yola devam![]()
Þöyle diyeyim Güral premiyerin iki katý Bi arsa hayýrlýsý olsun diyelim çenem düþtü herkese iyi akþamlar
Yazdýklarým beni baðladýðý gibi al sat tut tavsiyesi de deðildir
15 ay önce ön mütabakat yapýlmýþ iyi saklamýþ bu ana kadar sadece ahmet patron yapabilir. Belkide artýk yeterince toplanmýþtýr...
SM-A530F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
nasip....
Görüþmeler pandemi zamaný yapýlmýþ, 15 ay önce ( bodrum arsasý alýndýðý sýralarda) ön mutabakat yapýlmýþ 7 ay önce 600 milyon TL'lik kredi alýnmýþ, ama bunu duyurmak þimdi akýllarýna gelmiþ..!!!
Diyorum ya; bunlarýn niyeti bozuk, neymiþ efendim þirketin menfati gereði gizli yürütülmüþ, ya yatýrýmcýnýn menfaatleri ne olacak..???
Emin olun bunlar bu 15 ay içinde buranýn renovasyon iþlerini de bitirip bu sezon hizmete sokacak þekilde hazýrlýk yapmýþlardýr, yoksa niye 15 ay beklesinler..???
Biz bu sürprizlere alýþýðýz, daha fazlasýný da bekliyoruz, mesela temeli çoktan atýlmýþ iþlerden olur, baþka alýnlar olur..vs..;-))
Pandemide çok yazdým, bu süreyi deðerlendirin millet boþta iken yapýn þu hotel ve tatil köylerini diye, ama ufku iki gün sonrasýný görmeye yetmeyen çapsýzlar bizle dalga geçti, Ahmet efendi de Göktürk te oyalanýp durdu..!!!
Þimdiye 4 tesis sahibi kocaman bir truzim þirketi olacaktýk, neyse biraz geç olsa da doðru yolu bulmuþ Ahmet efendi..;-))
Hissede yýl sonu hedefini revize ediyorum, 50 TL..;-))
Sonuçta bu yeni yerin deðerlemesi en az 2 milyar TL ye gelir o güne kadar..;-))
Her sabreden bulamaz, ama bulanlar sabýrla bekleyenlerdir..;-)))
Yatýrým tavsiyesi deðildir..!!!
Yer Ýmleri