Dün emeklilik fonlari yine satýþ tarafýndaydý. Elinde fazla kalmadý. Umarým artýk satýþ yapmaz yada alýcýlar kuvvetli olursa rüzgarýn yönü deðiþir ve uzun düþüþ yerini yükseliþe býrakabilir. Dünkü pozitif havadan faydalanamadý. Artýk seçim belirsizliði azalýyor gibi piyasamýzda. Dün mesela isgyo piyasaya ayak uydurdu ve %6 ya yakin yükseldi. Þu satýcýlar bir bitsin iþin rengi deðiþecek bence. Zaten emeklilik fonlari elinde belkide birkaç milyon lot kalmýþ olabilir. Dönüþünü bekliyorum bakalim. Bilanço da gelseydi belki normale dönüþ hýzlanabilirdi
Tavsiye içermez kendi düþüncem dýr
yandaþ hisseleri veriyorlar sanýrým özakýda yandaþ görüyorlar.. bu kadar kýsa zamanda 5 proje bir otel durup durup neden baþlamýþ olabiliki...
nasip....
Satýþ oldukça yatýrým fonlarý karþýlýyor. Ýki gündür BIST'e TRGYO ile birlikte ayak uydurmayýþ nedenlerinin 14 Mayýs'ta olasý deðiþime yönelik yas tutuyor olmalarýna yorumluyorum.
BIST'deki trend belirginleþsin, o sýrada bunlarýn da acýsý hafifler, gecikmeli olsa da trende katýlýrlar diye düþünüyorum.
Ýþte Hendek! Ýþte Devekuþu!
Seçim sonrasý piyasada normale dönüþ baþlar diye düþünüyorum bende. Artýk þu seçim bitse de herkes normal iþlerine baksa iyi olacak sanýrým. 2 aydýr piyasamiz aþýrý yoruldu. Hem deprem psikolojisi hem seçim atmosferi piyasayi iyi salladýlar. Çarpanlarý çok ucuz görünüyor. Baþladýðý projeleri bitirseler yinede iyi þeyler ortaya çýkar sanýrým. Ayrica büyük büyük arsalar var bu þirketin elinde. Tatil köyü yada oteller kurabilir. Potansiyeli 5-10 yillik vadede yine iyi gibi görünüyor bence.
Yer Ýmleri