gyo lar zaten baþ belasýdýr ee patronda öyle olunca durum bu....
gyo lar zaten baþ belasýdýr ee patronda öyle olunca durum bu....
nasip....
Mr Linux sen seversin böyle haberleri
JCR Eurasia Rating, Þirketimize iliþkin yürüttüðü kredi derecelendirme süreci sonucunda Þirketimizi "yatýrým yapýlabilir" kategoride derecelendirerek; Uzun Vadeli Ulusal Kurum Kredi Notumuzu "AA+ (Tr)", Kýsa Vadeli Ulusal Kurum Kredi Notumuzu "J1+ (Tr)" olarak, notlara iliþkin görünümleri ise "Stabil" olarak belirlemiþtir.
Tasarruf sahiplerimizin ve kamuoyunun bilgisine sunarýz.
Yazdýklarým Yatýrým Tavsiyesi Deðildir.
Dürüstlük çok pahalý bir hediyedir ucuz insanlardan beklemeyin
Patronun notu düþük...SM-A530F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
nasip....
Gelelim yarýnki tcmb toplantýsýna ...
Buraya not düþmek adýna genel beklentileri ve kendi görüþümü yazayým...
Uluslararasý kuruluþlarýn beklentisi 14-40 puana çýkmasý yönünde , aðýrlýklý olarak 20-25 bandý diyelim...
Benim beklentim ise 8-9 baz puan artýrýlmasý olacak , yani toplam faiz 20 i bile bulmayacak.Peki bu artýrým sonucunda ne olacak, ýmkb bence perþembe gününü düþünme ile geçirecek , eksi kapatmasý daha muhtemel ama bayram sonrasýna kadar en geç yönünü yukarý olarak tayin edecek...
Dövizin düþüþü muhtemel diyenler olacak bu faiz artýþýndan sonra ama döviz artmaya devam edecek bence ... Dövizin ve faizin denge seviyeleri bence buralar deðil , dövizin temmuz ayýnda 25 tl görmesi çok muhtemel... Yýl sonuna kadar ise en kötü 28-30 bandý olacaktýr...
Yazdýk bakalým dursun buralarda ....
Temmuz'da tur satýþlarýnýn yüzde 60'ý Türkiye'ye
Ruslarýn Temmuz'da satýn aldýklarý turlarda Türkiye'nin payý yüzde 60 olarak gerçekleþti. Rusya içindeki tatil beldelerin payý yüzde 18, Mýsýr yüzde 12, BAE'nin payý yüzde 5 Abhazya'nýn payý da yüzde 5 olarak gerçekleþti.
Temmuz'da Rus turistlerin yüzde 63'ü çocuklarýyla tatile gidecek.
Almanlarda da 2 numarayýz, bir de usd ve euro olmasý gereken yere gelirse ?
![]()
sayin linux daha önceki paylasimlarinizda ahmet aganin turizm tarafýndan tam olarak memnun olmadigini yazmistiniz
az once tatilsepetinden ela otelde yer baktim müsait oda bulamadim. Acaba patronumuz yeni yatirimlar icin nasil memnun olacak sayet yatirim yapmiyorsa arsalari kamping yapalim kiralayalim bos bos yatmasin samimiyetiniz varsa iletirmisiniz)
irmik menkul deðerler, profesyonel kadrosu ile yýllardýr reel hayatta kazandýklarýný borsa da heba etmeyi gelenek haline getirmistir
Günlük 800 tl baþlýyor fena para deðil aslýnda [emoji12][emoji6]SM-A530F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
nasip....
Yer Ýmleri