Zamanýnda daðýtmayacaktýnýz. Þimdi öyle beleþe mal yok! Elinizdeki ile yetinmeyi bilin.
KZGYO kimbilir hangi F/K ve PD/DD üç gündür tavan kilitli iþlem görüyor.
Sizler 1 F/K ve 0,5 PD/DD (Büyükyalý bilançoda iç edildiði için böyle yoksa daha düþük bu deðerler!) ile OZKGY istiyorsunuz. Utanýn!
Halk böyleleri için "gözünüzü toprak doyursun" der. Aynen öyle olsun!
PS: Dimyat yollarý taþlý.
Ýþte Hendek! Ýþte Devekuþu!
Ben satarak daðýtmam ama alýrsam daðýtýrým o denliher daim özak aldým, alýrým , alacaðýmda ...
yeni gelenler beni pek bilmez, ama ahmet patron alýmlarýmdan çok iyi anlar ....
kzgyo da bilgilenmeniz için söyleyeyim fk hesaplanamaz, pd/dd 0,75 civarýnda defter deðerinden yani yüzde 25 ucuz...
9,40 lardayken aþaðý gelemez benim alýmlarým var deyip, 9 un altýnda isyan edenlerin gözünü ters manyel verdikleri için toprak doyuracak inþallah....
Eþe dosta herkese ama 3 ama 5 aldýrýyorum net. Ama bunun yatýrým tavsiyesi olmadýðýný eþ dost hariç herkes biliyor ki asla yatýrým tavsiyesi deðildir.
Merhaba, sizin mesajýnýzýn üstüne geldiði için herhalde üstünüze alýnmýþsýnýz.Hitabým size deðildi. Buraya yazdýðým mesajlarda þahýslarý muhatap almadan yazarým. Birine bir diyeceðim olursa da þimdi olduðu gibi mesajýný alýntýlar öyle yazarým.
Hala bu hisseyi aþaðý yönlü baskýlayan manipülatör(ler)e seslenmiþtim. Duyarlarsa tabi![]()
Son düzenleme : Azurit; 01-09-2023 saat: 13:09.
Ýþte Hendek! Ýþte Devekuþu!
Yer Ýmleri