Büyükyalý ekgyo payýndan artýþ göremedim
317.100 m2 kiralanabilir satýlabilir alan 2021 sonu
2022 mart 316.750 m2...
Ýlk çeyrek 34 satýþ olmuþ 3500 m2 düþsen
74 bin m2 nerede onu göremedim çözebilen var mý ..
Yapýcý þeyler konuþsak biraz
Bir dost
Büyükyalý ekgyo payýndan artýþ göremedim
317.100 m2 kiralanabilir satýlabilir alan 2021 sonu
2022 mart 316.750 m2...
Ýlk çeyrek 34 satýþ olmuþ 3500 m2 düþsen
74 bin m2 nerede onu göremedim çözebilen var mý ..
Yapýcý þeyler konuþsak biraz
Bir dost
Þu 35 e yazdýðým alýþý da ver öyle dön bari..;-))
Yaptýn bi kýyak yarým býrakma onuda..!!!
Bu Ahmet efendi çok bonkör ve hayýr severdir, bedavaye þirkete ortak eder adam önüne geleni..;-))
Ben yorum yazarken vermiþ, hatta 33 ten de vermiþ..;-))
Yatýrým tavsiyesi deðildir..!!!
Þimdi bu dün sabah açýlýþta bilanço haberini alýp hisseye dalan uyanýklar bugün satar paramýzý cebimize koyarýz diye umut ederken, bugün Ahmet efendi nin kumpasýnda debelenip duruyorlar ya iþte en çok ta buna kýzýyorum, biz kaç kez uyardýk bu hissede günlükçüleri öpüyorlar dedik, neden ders almýyorsunuz be kardeþim..!!!
Adam çokomelli toriði yedirirmi size hiç, akpýrana demiþler bu keltoþa boþuna mý demiþler..???
Yatýrým tavsiyesi deðildir...!!!
Hadi size güzel þeylerde yazayým biraz..;-))
Üç günde dolar 14,80 den 15,35 lere geldi özak 5,65 lerden 5,33 lere düþtü, dolar +3 yaptý özak -3,5 yaptý..!!!
Yýl sonu deðerleme raporlarý dolar 11,50 baz alýnarak yapýldý, þimdiden %35 fark oluþtu, o zaman sýtoklarda kaç milyarlýk malý vardý þimdi kaç milyarlýk malý var..???
Bakmayýn bu akpýrana nýn bu günkü ettiklerine, yýl sonu deðerleme + faliyet kârý minimum 3,5 milyar TL ye dayanacak, defter deðeri 14 lere gelecek..!!!
Bunu buraya yazýyorum yýl sonu 8-9 TL den aþaðý olsun bu yorumumu ekleyip her isdediðinizi yazýn altýna..!!!
Ben sözünün arkasýndayým, gerçek yatýrýmcý zarar etmez sadece sabreder..;-))
https://twitter.com/1453__Murat/stat...XMdLQnBMzNCnOA
Bu da çokomelli torik resmi..;-)))
yf özak satarak aldýðý traktörlerle tarla sürüyor olabilirmi... merakým o analizciyi hala çalýþtýrýyor olabilirlermi..... aklý sýra bugün öç alýyor...![]()
nasip....
Devre kesti hýrsýz keltoþ..;-))
Tek kalemde 13 milyon lot aðýr geldi galiba..;-)))
Yer Ýmleri