Mal yedirdiklerini yazmak lazým
Sadece ky deðil bir çok emekli fonu ÝDAREYÝ YA ÞEYTANLAÞTIRDI VEYA ÞÝRKETLE ANLAÞARAK HÞSSEDEN ÇIKTILAR
BUNU yorumlamadan 2 ihtimalli düþünmeden bu hisse bir yere girmrz
Bak uyarýyorum 7.60-8.00-8.30 düþerse asla üzülmem lotum artar sabrým artar
Bu hisse ederi 20-30-40 bu kesin
Ama 9.50 üstü kapanýþ yapmadan
10.80 geçmeden hiç bir cacýk olmayacaðýný den benden çok saha iyi biliyorsun
Ben yatýrýmcý olmaktan çýktým özak gyo sayesinde çok büyük zarar edenler oldu
Ben de ciddi Zarar yazdým 2 sene sabrý olmayana % 50 üstü elinde mal tutmasýný full taþýmasýný tavsiye etmiyorum
Bol boþ al sat yapýn bofanýn patronun parasýný yiyin de demiyorum.
Hisse geberik durumda tam kumar hissesi olmuþ !
Emekli don satýþý bitmiþ beyfendiler 9.10 bile geöiermiyorlar bu normal deðil
Yine fonlar tabakhaneye þey yetiþtiritor gibi mal satmaya gelirlerse anlayacaðýz .
Ky neden suçlayým benve bazý arkadaþlar 1-2-3 milyon lot 3-5 ay taþýdýk zararýna yarýsýný veya tamamýný verdik
Neyi tartýþacaðýz bilemedim düþsün geri alýrým demiyorum elimde % 30-60 arasý mal kaldý nereye giderse gitsin ÞAÞIRMAYACAÐIM
BAZI ARKADAÞLAR al sat yapýyor söylemiyorsa da bu ketum tavra gerek yok zarardaki adam kývranýr al sat yapar bu gayet normaldir
Ky çok kývranýyor çok yýprandýlar ne söylerlerse haklarýdýr
Hala rüyalarýmýza giriyor 7.00 tekrar düþüyor hisse
Bu baský cidden kabus gibi üstümüze çöktü hisse 9.50 geçse gözlerimize inanamaz þaþar kalýrýz Galiba durum psikolojinin fiyata hapis kalmasý konusu !
Ben amatör olmasam da bu baskýya hala anlam veremiyorum
Anlamsýz iþler dönüyor 7.60 düþerse anlayacaðýz amacým korkutmak deðil % 80 yukarý gider inþallah % 20 budalaca bir ucubelik var bu hissede anlaþýlamýyor
Twitter dan açýklayanlar var çok ciddi miktar hisse satýþý olmuþ
4-5 milyýn lot satan ky var özak gyo 5 iþlem günde 8.40- 8.60 ortalamayla
Enflasyon muhasebesi ile deðerleme beklemeye de gerek kalmadý, her çeyrek defter deðeri artacak. 1. Çeyrek bilançoda defter deðeri 39 milyar TL'ye çýkacak. Hisse baþý 26.8 TL. Stoklarda gösterilen Büyükyalý'nýn etkisiyle hisse baþý net aktif deðer ise 30 TL üzerinde olacak.
13 milyar piyasa degeri olan hisse binde birine tekabul eden islem hacmi ile algo robotlarýnýn elinde oyuncak oluyorsa islem hacmi bir gunde sattýgý portfoyundeki binlerce daireden birine bile ulasmýyorsa yonetim bunu kasten yapýyor baska diyecek soz kalmamýs malesef YTD
Yatirimcisi olarak objektif bir yorum yapmaya calisayim.
Sirketin tekrarlayan gelirleri(kira gelirleri), sadece operasyonlarini surdurmes iicin gerekli olan nakti karsiliyor. Dolayisiyla, proje gelistirip satamazsa, o yil nakit yaratamiyor. Ana is kolumuz yap-sat,
Sirketin elinde tekrarlayan gelir yaratabilecek cok ciddi assetleri var. Ozellikle otel yapilabilecek arsalar.
Su anki fiyatlarla borclanma taraftari degilim. Mevcut nakitleri ve gelecek olan nakit dongusu icinde, bu otel yatirimlarindan bir tanesi tamamlanmali ki, sirket operasyonlarinin uzerinde nakit uretebilsin.
okudugum kaynaklara gre(ne kadar dogru bilmiyorum), konut satislari yavaslior. Bu sebeple su anki fiyatlamanin normal oldugunu dusunuyorum. Belki 9-10 liralar hissenin hakki olabilir.
Assetlerine gore yorum yapmak, dedigim gibi potansiyeli gosterir. mevcutta otel arsalari, nakit uretmiyor.
Tekrar belirteyim, sirkette pozisyonum var, olabildigince objektif olmaya calisiyorum.
Ruhsat aldýðý yerlerden kiralardan kur ve faiz gelirlerin den 3 yýl icinde elde edeceði ciroyu hesapladinizmi hesapladiysaniz mevcut kar marjiyla bunu deðerlendirdinizmi bunun nad olan yansýmasýný hesaplanýzmida fiyati normal buldunuz merak ettim dogrusu hisse fiyatý geleceði belirleyen bir mekanizma degilse borsadaki fiyatlar nelere göre belirleniyor olabilir.
SM-A546E cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
nasip....
Yer Ýmleri