-
bıraksalar kopup gidecek ama bırakmıyorlar bu karlılıkla ve büyüme potansiyeliyle 2 pd değerinde işlem görmesi lazım
nasip....
-
Hisse yükselirken murat bey ortada yok galiba tatilde
-

Originally Posted by
Niksarlı
2012 yılında 2.50 TL yani 1.5 dolara halka arzdan almıştık hatta ahmet bey hisseyi 3 ay tutana %2 bonus hisse vermişti şimdi hala defter değerinin altında işlem görüyor
hocam halka arz reel fiyatı 31 centtir, hisse bölündü. ben de eskiyim, mahkemelik olduğu zaman girdim hisseye.
-

Originally Posted by
linux
Orta vadede dolar bazında o seviyelere geleceğini düşünüyorum ama beklemek lazım.
6-12 ayda 54 mü olacak yani?
-
Ekonomide kısa vade 1 yıl, orta vade 1- 5 yıl, uzun vade 5 yıl + dır. Finansda kısa vade an, orta vade gün, uzun vade aydır.
Bu dediğimin 3-5 yıl içinde olması bence çok muhtemel...
-

Originally Posted by
linux
Ekonomide kısa vade 1 yıl, orta vade 1- 5 yıl, uzun vade 5 yıl + dır. Finansda kısa vade an, orta vade gün, uzun vade aydır.
Bu dediğimin 3-5 yıl içinde olması bence çok muhtemel...
hocam süleyman demirel gibi konuştun... ben borsa orta vadesi olan diyorum. borsadayız. borsada orta vade 6-12 aydır
-

Originally Posted by
Niksarlı
Hisse yükselirken murat bey ortada yok galiba tatilde
Ben üzerime düşeni dün yaptım, siz alttan bakıp bakıp kaçtınız..;-))
Bugün de sıra sizde, ben bakıp bakıp gidiyorum..;-))
Yatırım tavsiyesi değildir..!!!
-

Originally Posted by
bitpire
hocam süleyman demirel gibi konuştun... ben borsa orta vadesi olan diyorum. borsadayız. borsada orta vade 6-12 aydır
Türk borsasında daha da kısa olabilir hatta 
Yatırım olarak baktığımda orta vadem 3 sene olarak düşünmüşümdür. 3 seneye kadar özakta 2 usd hayal değil, gerçek olabilir...
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri