Didim pekte öyle bir yer deðil, arazi kalmayinca mecburen gelisim gösterilmis,
Ama bunlar konyaya proje yapsa orasi bile tutar, iste orda da deniz yok![]()
Yazdýklarým Yatýrým Tavsiyesi Deðildir.
Dürüstlük çok pahalý bir hediyedir ucuz insanlardan beklemeyin
gelecek yýllardada özakýn açýklayacagý karlar gesan ve smarg toplamýndan fazla olur ama çin ordusu gyo pek sevmiyor anlaþýlan... ileride severde de si var iþte![]()
nasip....
tahtada kademelerdeki lot miktarý çok azaldý hissede kalanlar artýk yatýrýmcý ve fonlar bunun oda farkýnda ama umut dünyasý iþte...
nasip....
Arkadaþlar yazmayým yazmayým diyorum ama gene de dayanamýyorum 😉 Bu hafta ihalesi olan yapýlacak yerden daha da çok daha da iddialý yer veya yerler gelecek. Ya bunu ya da onu alýrýz rahat olun 😎 Emlak konuttan 4 ya da 5 bizim kalemimizde bizim kalitemizde ihale gelecek 2 si bence bizim olacaktýr . Diðer 2 alýnmýþ emlak konut ihalesi ile birlikte kendi yerlerimizle beraber hepsini boncuk gibi sýraya dizmek kalacak iþ olarak .
Somucta bu ihaleleri aldiltan sonra ciddi miktarda odemeler yapilmasi gerekiyor. Ozak da oldukca buyuk bir meblag nakit var. en uygun zamanda en uygun bir proje alinacaktir diye dusunuyorum bende. Acele etmelerinin bir anlami yok. Pahali pahali alsinlar alsam pazari ozak i bekler.
Yer Ýmleri