-
Hay maşallah
SM-N770F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
-
Yarın çakarlar mı diyorsun hocam 

Originally Posted by
linux
İhaleyi 5 ay önce kazandı,yer teslimi yeni yapıldı ama kasadan para çıkacak teslim aldığı için
-
Sn. Murat Bilişik,
Bölünme öncesi 300K lotunuz vardı, bedelsiz ile 600K olmuştur. Halen elinizde mi merak ettim
(Allah daha çok versin, gözümüz yok yanlış anlamayın)
-

Originally Posted by
D R A G O N
Yarın çakarlar mı diyorsun hocam

Bu hissede ne gün nasıl olacağını bilmedim bilemedim bilemem de sanırım
-

Originally Posted by
D R A G O N
Sn. Murat Bilişik,
Bölünme öncesi 300K lotunuz vardı, bedelsiz ile 600K olmuştur. Halen elinizde mi merak ettim

(Allah daha çok versin, gözümüz yok yanlış anlamayın)
Yanlış bilgi, o lotun sahibi sayın linux, benimki onun biraz altında..;-))
Ana hesabımdakiler 0.77 kuruş maliyetle hala duruyor, ek hesabımdakileri arada bir diğer hisselerle takas ediyorum, bugün 19,44 ten satıp gözde aldım elimde patladı..;-((
Ana hesaptakilerin maliyetini 0.35 kuruşa düşürüp 35 TL den satmadan benden kurtlamaz Ahmet efendi..;-))
Yatırım tavsiyesi değildir.!!!
-

Originally Posted by
11.Muratblsk
Yanlış bilgi, o lotun sayın linux, benimki onun biraz altında..;-))
Ana hesabımdakiler 0.77 kuruş maliyetle hala duruyor, ek hesabımdakileri arada bir diğer hisselerle takas ediyorum, bugün 19,44 ten satıp gözde aldım elimde patladı..;-((
Ana hesaptakilerin maliyetini 0.35 kuruşa düşürüp 35 TL den satmadan benden kurtlamaz Ahmet efendi..;-))
Yatırım tavsiyesi değildir.!!!
Yok yok küsüratı 600 k dır
-

Originally Posted by
linux
İhaleyi 5 ay önce kazandı,yer teslimi yeni yapıldı ama kasadan para çıkacak teslim aldığı için
niye çıksın? gelir paylaşımlı. inşaat maliyeti olacak. ki %15-20 sini falan satışa çıktığı ilk 3 ayda satar tahminen
-

Originally Posted by
D R A G O N
Şirket 8 milyarlık ihaleyi kazanıyor ama topikte kimse yok. Herkesi dökmüşler sonunda
toplam ihale bedeli 17.5 milyar tl oranın. 2 etap olması lazım.
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri