Bilançoya pd 0.40 düþecek olan hisselerini sirket alamýyorsa pis bir gundemi var demekdir benden yarým lot yok SM-A530F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bilançoya pd 0.40 düþecek olan hisselerini sirket alamýyorsa pis bir gundemi var demekdir benden yarým lot yok SM-A530F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
nasip....
Sn by akýl mepeti sattýnýz mý
Bu hisseyi bu fiyata getirmek kimin fikriydi
Yazdýklarým beni baðladýðý gibi al sat tut tavsiyesi de deðildir
TÇoktan sattým kardeþ , zararýna.
Þimdi de baþka iki hissede can çekiþiyorum
Özak ve Garfa dayým.
Fakat , hangi hissede olunursa olunsun , uzunca bir süre borsanýn hayretmeyeceðini , ve zararlarýma yeni zararlarýn ekleneceðini düþünmekteyim
Ýnþallah yanýlýrým.
Depremde ölenlere , allahtan rahmet , yaralananlara acil þifa , geride kalanlara sabýrlar diliyorum.
Son düzenleme : By Akýl; 10-02-2023 saat: 16:38.
Ülkemiz büyük bir felaket yaþadý hepimize çok geçmiþ olsun Allah beterinden saklasýn.... syn. Linux bu depremin bizim mahalleyi öne alma yada erteletme durumu olabilirmi . Buna dair bir bilgin yada duyumun varmý..
SM-A530F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
nasip....
O bölge sýkýntýlý bir yer deprem teknolojisiyle yapýlmalý ve bunu öne çýkarmalýlar... konut iþlerinin toki ve büyük þirketler gyo lar tarafýndan yapýlmasý gerektiðine dair söylemler arttý.... SM-A530F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
nasip....
herzaman yazýyorum yine yazayým... bizim patron yatýrýmcýsýna düþman.. alacak olan bunu unutmasýn...
nasip....
Yer Ýmleri