-

Originally Posted by
11.Muratblsk
Neden bu sepetçilee hisse -5 yapýnca koy sepete demiyor çok merak ediyorum..???
Kendileri alýþ yapýnca sus pus, satýþ yapýnca koy sepete, güzel adam kandýrýyorlar çakallar..!!!
Bedavadan biraz pahalý, gel vatandaþ geell..;-))
Yatýrým tavsiyesi deðildir..!!!
Yine biz haklý çýkmýþ olduk, sepetçiler topladý ve þimdi pazarlama zamaný..;-))
Koy sepete derken sizin sepeti doldurup kendi sepetlerini bir sonraki düþüþ için boþaltýyor çakallar..!!!
Herkes kendine yakýþaný yapmaya devam ediyor, deðiþen bir þey yok..!!
Son düzenleme : 11.Muratblsk; 23-02-2023 saat: 13:21.
-
Milletin vebalini alýyorsun ya iftira atýyorsan bilmeden büyük günahtýr yapma böyle ben seni anlýyorum patron konusunda haklisin ama paydaþlara böyle sözler soylenmez hisse herdaim ucuz vr sepete koyarim diyor adam senin sepetler dolu tabii

Originally Posted by
11.Muratblsk
Yine biz haklý çýkmýþ olduk, sepetçiler topladý ve þimdi pazarlama zamaný..;-))
Koy sepete derken sizin sepeti doldurup kendi sepetlerini bir sonraki düþüþ için boþaltýyor çakallar..!!!
Herkes kendine yakýþaný yapmaya devam ediyor, deðiþen bir þey yok..!!
SM-A530F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
nasip....
-

Originally Posted by
sakura
Milletin vebalini alýyorsun ya iftira atýyorsan bilmeden büyük günahtýr yapma böyle ben seni anlýyorum patron konusunda haklisin ama paydaþlara böyle sözler soylenmez hisse herdaim ucuz vr sepete koyarim diyor adam senin sepetler dolu tabii
SM-A530F cihazýmdan
hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kimsenin vebalini almaya çalýþmýyorum, ama bazýlarýnýn da bizi aptal yerine koymasýna dayanamýyorum..!!!
Bizim sepetler düþerken dolup çýkarken boþalmýyor, hep dolu duruyor kardeþ, farkýmýz bu..!!!
Benim ne dediðimi muhataplarým çok iyi biliyor, sen takma kafana, ben bunlarýn akýl hocalarý ile çok zaman harcadým, niyetlerini çok iyi biliyoruz..!!!
-
Linux bunu 7.5 dada yazdi bak neymiþ vebal almýþsýn

Originally Posted by
11.Muratblsk
Kimsenin vebalini almaya çalýþmýyorum, ama bazýlarýnýn da bizi aptal yerine koymasýna dayanamýyorum..!!!
Bizim sepetler düþerken dolup çýkarken boþalmýyor, hep dolu duruyor kardeþ, farkýmýz bu..!!!
Benim ne dediðimi muhataplarým çok iyi biliyor, sen takma kafana, ben bunlarýn akýl hocalarý ile çok zaman harcadým, niyetlerini çok iyi biliyoruz..!!!
SM-A530F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
nasip....
-

Originally Posted by
sakura
Linux bunu 7.5 dada yazdi bak neymiþ vebal almýþsýn
SM-A530F cihazýmdan
hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hayýrdýr bu arkadaþlar sevi avukat mý tayin etti, kendilerini savunacak cümle kuramýyor mu bunlar..???
Hangi fiyatta ne dediði dedið dedikten sonra ne olduðu önemli, ona bakarsan ben bu hisse için 3 TL de iken neler dedim ve buradaki bazý bit yavrularý beni nasýl tefe koydu bak gör..!!!
Treyd edecekler diye kaç kiþinin canýný yaktýlar kim bilir, ne yaptýklarýný onlarda çok iyi biliyor o yüzden sesleri çýkmýyor..!!
Boþver benim vebalim bana onlarýn vebali onlara kalsýn, kim kaç kiþinin ahýný almýþ hesap günü belli olur, levhi mahvuzda kayýtlý hepsi nasýlsa..!!
-

Originally Posted by
11.Muratblsk
Hayýrdýr bu arkadaþlar sevi avukat mý tayin etti, kendilerini savunacak cümle kuramýyor mu bunlar..???
Hangi fiyatta ne dediði dedið dedikten sonra ne olduðu önemli, ona bakarsan ben bu hisse için 3 TL de iken neler dedim ve buradaki bazý bit yavrularý beni nasýl tefe koydu bak gör..!!!
Treyd edecekler diye kaç kiþinin canýný yaktýlar kim bilir, ne yaptýklarýný onlarda çok iyi biliyor o yüzden sesleri çýkmýyor..!!
Boþver benim vebalim bana onlarýn vebali onlara kalsýn, kim kaç kiþinin ahýný almýþ hesap günü belli olur, levhi mahvuzda kayýtlý hepsi nasýlsa..!!
ben kimsenin avukatý deðilim haksýzlýga tahammülüm yoktur o kadar...murat senin dengen kaybolmuþ twitterdede bu düzene isyan etmiþsin .. düzenin payandalýðýný yaparken üstelik...
nasip....
-

Originally Posted by
sakura
ben kimsenin avukatý deðilim haksýzlýga tahammülüm yoktur o kadar...murat senin dengen kaybolmuþ twitterdede bu düzene isyan etmiþsin .. düzenin payandalýðýný yaparken üstelik...
Düzeni sadece iktidardan ibaret sananlar için diyecek lafým yok..!!!
Üstelik bu iktidarýn çýkmasý üç parti ile ayný masada oturup kendine muhalefet diyenlere diyecek tek lelimem dâhi yok..!!
Yakýnda hepsinden kurtuluruz inþallah..!!!
Son düzenleme : 11.Muratblsk; 23-02-2023 saat: 16:29.
Gönderi Kurallarý
- Yeni konu açamazsýnýz
- Konulara cevap yazamazsýnýz
- Yazýlara ek gönderemezsiniz
- Yazýlarýnýzý deðiþtiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer Ýmleri