-

Originally Posted by
bitpire
bu ekgyonun gonderdigi kap
ekgyo yu görmemişim özür,temettü falan beklemiyorum zaten, bir an önce otellerin veya tatil köylerinin inşasına başlasın ,şirket oteller zinciri oluştursun ,patronun bunu yapacağına inandığım için burdayım, bu yönde olumsuz bir gelişme olmadığı sürecede olmaya devam edeceğim,çıkarsa satmayacağım için tahtada hissenin değeriyle de ilgim yok hatta düşerse yüzde 25 ekleme yapacağım kaynak ayırdım bu hisseye.....
-
-

Originally Posted by
Egetorik
tuncay turşucu almış önüne veri grafiğini ona göre yorumlamış türkiyede analizci yok hepsi daltarak adamlar...
nasip....
-
Satışlar çokmu kötü linux hisse neyi fiyatliyor anlamaya çalışıyorum
SM-A530F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
nasip....
-
[QUOTE=sakura;6344161]Satışlar çokmu kötü linux hisse neyi fiyatliyor anlamaya çalışıyorum
SM-A530F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.[/QUOTE
Buna özak dayanıklılık testi de denebilir , satışlar normal seviyesinde gidiyor, ancak hisse değeri olarak belli bir nedene belli olmayan negatiflik söz konusu...
-
Antalya Demre tatil köyü inşası ne zaman başlar sizceİ süre bitimi 2025 diyor...
-
Nedeni patron satışları nasıl olsa algılar bozuldu fırsat bu fırsat deyip ısrarla hisseyi baskılıyor elinde stoklarda bile olmayan yaklaşık 5 milyar tutarında b.yalı daireleri var elinde izolatör vs açıklamalarıyla fırsata dönüştürebileceği bizim mahalle maltepe arsaları var balmumcuyu saymıyorum bile patron yatırımcı dostu olmayınca böyle oluyor ...[QUOTE=linux;6344193]

Originally Posted by
sakura
Satışlar çokmu kötü linux hisse neyi fiyatliyor anlamaya çalışıyorum
SM-A530F cihazımdan
hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.[/QUOTE
Buna özak dayanıklılık testi de denebilir , satışlar normal seviyesinde gidiyor, ancak hisse değeri olarak belli bir nedene belli olmayan negatiflik söz konusu...
SM-A530F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
nasip....
-
Didim arsasıda tatil köyü olmuş oda 2025 de bitiyor süresi hangisini yapar şirket sizce ,yoksa ikisini birdenmi ne dersiniz
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri