Borsada olmanýn avantajlarýný býrakamaz bizim mahallede 2023 icin hedef % 20 yapmak nakit akýþý eldeki bütçe göktürk ve balmumcu için fazlasiyla yeterli ayrica yaparsada ben memnun olurum portföyümün %43.2 ozakta hissede yatýrýmcýyým herþey bana uyaroðlu...SM-A530F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
nasip....
Ne bedellisi ya![]()
Yazdýklarým Yatýrým Tavsiyesi Deðildir.
Dürüstlük çok pahalý bir hediyedir ucuz insanlardan beklemeyin
þirketin mali durumu çok güçlü ve 2023 dede yüksek nakit akýþý olacak.bedelliden gelecek paraya ihtiyaç yok diye düþünmekteyim.ayrýca borçda alabiliyor.borçlanma þirket için avantajlý.
yine borsada olmanýn avantajlarý yüksek.þirket iyi yönetiliyor.orta uzun vade sorun olmaz diye düþünmekteyim.
Lafýn geliþi bedelli bedelsiz durumu dediklerine eminim yabancýlara satýþýn tartýþýldýðý bir ortamda kendi uhdemizdeki arsalarýn degerlendirilmesi daha uygun olur diye düþünüyorum. ahmet beyin önünü görmeden gereksiz risk alacaðýný sanmam. oteller için teþvik kredilerileri deðerlendirilir. Açýklanan bu proðramla temettüden umudumu kestim. SM-A530F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
nasip....
Doðuþ otomotiv ayýn ortasýnda ,doðuþ holding e ait ddgyo hisselerinin yüzde 93 oranýnda olan hakim hisselerini satýn aldý. Dggyo a giren bir para yok, doðuþ holding e ait hisseleri aldý yani para holding e gitti ama dggyo hissesi iki kat gitti ,yani akýl alýr gibi deyil dönen varlýðý sadece 20 milyon borcu 1,5 milyar lira bir gyo hisse 40 lira bizim hisse 12lerde olacak iþ deyil ve bu durum sürdürülemez . bizim þirketin kaðýdý da layýk olduðu fiyata elbet gelecektir ve bu çok uzak deyil hatta çok yakýndýr.
Bedelliye hiç ihtimal vermiyorum bende, ama mesela þirket dese ki ,yýlýn karýný bedelsiz veriyorum birde bedelli yapýyorum ,gelen kaynakla da Demre ve Bodrumda derhal turizm komplex inþaatlarýna baþlýyorum ,suratlede yapýp bitireceðim, seneye de açacaðýz. Hiç itiraz etmem ,hatta 1 lira bedelli yetmez 2 lira olsun derim ihtiyaç varsa.Çünkü þirket otel yapýmýný geçiktirdiði her yýl kira ve iþletme gelirlerinden müthiþ zarar ediyor ,yani kardan zarar ediyor.doðru sunu tabi gene patron bilir ona güveniyorum ki bu þirkete ortak oldum.........
Yer Ýmleri