Sorun senin teknik analiz yapman deðil, sorun o analizlerin hep mal iteleme veya al sat yapýldýðý günlere göre yapýlmasý..!!!
iki gündür öten bülbüller yine dut bahçesine daldý, al sat yaptýlar þimdi sus pus..!!!
Hisse 4 saattir sabah býraktýðý GAP ýn etrafýnda dönüp duruyor, son iki saattir de 93-96 arasýnda al gülüm ver gülüm yapýlýyor, benim kýzdýðým bu hýrsýzlarýn saçma sapan iþleri, yoksa her duruma göre teknik analiz uydurulur, bunu en iyi al sat yapanlar bilir..;-)
Yatýrým tavsiyesi deðildir..!!!
neler çýkardýn bir analizden valla.
kapkaççýlara/ fýrsatçýlara laf söyleyeceksen bunu neden grafiðin altýna yazdýn.. bende cevap verdim..
neyse.. grafik, net,kolay anlaþýlabilir.. sen ne düþünürsen düþün
DÖVÜNMEYÝN.NEYE LAYIKSANIZ O ÞEKÝLDE YÖNETÝLÝRSÝNÝZ
katýlým endeksinden atmýþlar
katýlýmcý fonlar mý satýyor
Dostum linux yarýn balmumcu pazartesi tatil salýya göktürk 3 bekloyos haberiniz olsun [emoji57][emoji41][emoji23]
SM-A530F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
nasip....
Açýklamalar
Þirketimizin 27.04.2023 tarihli Yönetim Kurulu kararý ile Ýstanbul Mahmutbey' de yapýlmasý planlanan Mahmutbey Projesinin inþaat iþlerinin yapýlan deðerlendirme sonucunda, ekonomik açýdan en avantajlý teklifi veren, teknik ve mali yeterlilik kriterlerini saðlayan Ýnt-Er Yapý Ýnþaat Turizm Sanayi ve Ticaret A.Þ tarafýndan yapýlmasýna karar verilmiþtir.
Tasarruf sahiplerimizin ve kamuoyunun bilgisine sunarýz.
Yer Ýmleri